Videosta tukea SEL:n jäsenhankintaan ammatillisissa oppilaitoksissa ja työpaikoilla

22.2.2017

Video kertoo napakasti, miksi jokaisen kannattaa liittyä ammattiliiton jäseneksi.

SEL:n jäsenhankinnan tueksi on valmistunut video. Puolentoista minuutin mittaisella videolla kerrotaan lyhyesti, miksi jokaisen elintarvikealan työntekijän kannattaa liittyä ammattiliiton jäseneksi.

Video on suunnattu erityisesti elintarvikealan opiskelijoille ja nuorille kesäduunareille, jotka eivät vielä tunne ammattiliittojen toimintaa.

- Video on hyvä apu myös maahanmuuttajataustaisten työntekijöiden jäseneksi rekrytoimisessa työpaikoilla, sillä videosta on saatavilla suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja venäjäksi tekstitetyt versiot, SEL:n viestintäpäällikkö Karoliina Öystilä kertoo.

SEL:n jäsenhankintavideo on niin sanottu piirrosvideo, jota piirretään käsin sitä mukaan kun tarina etenee. Video on Tussitaikureiden tuotantoa ja sen piirsi Karri Lehtonen.

Liiton jäsenhankintaa vauhditetaan tänä vuonna uuden videon lisäksi muun muassa lahjakorttien arvonnoilla. Kaikki ajalla 1.1.-31.12.2017 SEL:n jäseneksi liittyneet tai liiton jäsenyyttä suositelleet jäsenet osallistuvat kolmen 300 euron arvoisen elektroniikkaliikkeen lahjakortin arvontaan. Arvonnat suoritetaan 31.5.2017, 30.8.2017 ja 31.12.2017.

Uudet jäsenet osallistuvat arvontoihin automaattisesti, mutta suosittelijoiden on ilmoittauduttava erikseen. Kun olet suositellut SEL:n jäsenyyttä liittoon kuulumattomalle työkaverille tai elintarvikealaa opiskelevalle, ilmoita siitä liittoon osoitteessa www.selry.fi/suosittele ja olet mukana lahjakorttien arvonnassa.

Videot löytyvät osoitteesta www.selry.fi/video tai YouTubesta hakusanalla Suomen Elintarviketyöläisten Liitto SEL.