SEL:n kesäpaikka Koivikkoranta

SEL:n jäsenten oma kesäpaikka Koivikkoranta sijaitsee Lääminki-järven rannalla Kangasniemellä Etelä-Savossa. Koivikkorannassa voit uida, saunoa, kalastaa, veneillä, SUP-lautailla, grillailla, pelailla pelejä, ulkoilla sekä nauttia luonnosta ja mökkeilystä hyvässä seurassa.

Katso video Koivikkorannasta
Liity Koivikkorannan Facebook-ryhmään
Tutustu, mitä Kangasniemi tarjoaa matkailijoille

Koivikkorannan yhteystiedot:
Osoite: Hyyryläntie 1181, 51360 Koivula (Kunta: Kangasniemi)
Puhelinnumero: 040 722 1182 (varaukset, peruutukset ja muut kysymykset)

Huomioithan, että Koivikkorannan puhelinnumero ja sähköpostiosoite palvelevat vain Koivikkorannan varaus- ja lomakauden ajan eli 2.5.2023 alkaen.

Koivikkoranta on avoinna lomailijoille 11.6.–1.10.2023

Varaukset Koivikkorannan numerosta 040 722 1182
Huomioithan, että Koivikkorannan puhelinnumero ja sähköpostiosoite palvelevat vain Koivikkorannan varaus- ja lomakauden ajan eli 2.5.2023 alkaen.

Koivikkorannassa on 11 mökkiä sekä alue asuntoautoille, asuntovaunuille ja teltoille.

Mökeissä 1–10 on kiinteät vuoteet viidelle ja levitettävän vuodesohvan kanssa sänky yhteensä seitsemälle ihmiselle. Mökeissä ruokailuryhmä kuudelle, kahvinkeitin, vedenkeitin, mikroaaltouuni, jääkaappi, astiasto, imuri ja tv sekä terassi, jossa on ruokailuryhmä kahdeksalle ja kulmasohva.

Villa Lääminki -mökissä on kaksi makuuhuonetta, joissa on kiinteät vuoteet kuudelle ja levitettävän vuodesohvan kanssa sänky yhteensä kahdeksalle ihmiselle. Mökissä on kahvinkeitin, vedenkeitin, mikroaaltouuni, hella, jääkaappi, astiasto, imuri ja tv sekä terassi, jossa on sohvaryhmä kuudelle.

Mökeissä on patjat, peitot ja tyynyt. Lomailijat tuovat mukanaan omat vuodevaatteet eli lakanat, pussilakanat ja tyynyliinat sekä pyyhkeet.

Mökeissä ei ole omaa WC:tä tai suihkua. Alueella on yhteiskäytössä olevat vessat ja suihkut.

Mökkeihin 3 ja 10 voi ottaa lemmikkieläimen mukaan ja niiden vieressä on pieni koira-aitaus. Ilmoita lemmikeistä varauksesi yhteydessä.

Koivikkorannassa on ruuanlaittoa varten yhteiskeittiö, jossa on useampi sähköliesi, jääkaappi, pakastin, astiasto sekä ruokailutila. Koivikkorannan alueella on myös sauna, grillikota, pyykinpesukone sekä lasten leikkipaikka.

Jäsenetuhinnat:

Mökit 1–10, 1–7 henkilöä38 €/vrk tai 228 €/7 vrk
Villa Lääminki, 1–8 henkilöä48 €/vrk tai 290 €/7 vrk
Asuntoauto tai asuntovaunu20 €/vrk tai 110 €/7 vrk
Teltta5 €/henkilö/vrk tai 8 €/perhe/vrk
Perhesauna (oma saunavuoro)10 €/1,5 tuntia
Asuntoauton tai asuntovaunun kausipaikka500 €/paikka/koko kesäkausi

Alennetut hinnat 11.–18.6.2023 ja 20.8.–1.10.2023:

Mökit 1–10, 1–7 henkilöä30 €/vrk tai 180 €/7 vrk
Villa Lääminki, 1–8 henkilöä36 €/vrk tai 235 €/7 vrk
Asuntoauto tai asuntovaunu13 €/vrk tai 78 €/7 vrk

Hintoihin sisältyy: yleinen saunavuoro päivittäin, yhteiskeittiö, grillikota, jossa savustusmahdollisuus, polkupyöriä, veneitä, SUP-lautoja, luontopolku, lasten leikkipaikka ja pelejä sekä kalastusmahdollisuus Lääminki-järvellä.

Lomailijoiden käytössä on myös lähellä sijaitseva Sinivuoren luontopolku, jonka kartan saa Koivikkorannan infosta.

Koivikkorannassa on pieni kioski, josta voi ostaa jäätelöä ja makeisia sekä paikallisia kalastuslupia. Onkimista lukuun ottamatta 18–64-vuotiaat tarvitsevat lisäksi etukäteen ostetun valtion kalastonhoitomaksun. Kioskista voi lainata sähköisen perämoottorin Koivikkorannan veneisiin. Kioskissa voi maksaa käteisellä tai MobilePayllä.

Jotkut ammattiosastot tukevat jäsentensä lomailua Koivikkorannassa. Kysy lisää omasta ammattiosastostasi.

Voit viettää SEL:n 25-vuotisjäsenlomasi Koivikkorannassa, jolloin omatoimilomasi sisältää mökkivuokran tai vaunupaikan enintään seitsemäksi vuorokaudeksi sekä oman perhesaunavuoron.


Varaukset Koivikkorannan numerosta 040 722 1182 kello 9–12 ja 13–15 2.5.2023 alkaen viikkovaraukset (su-su) ja 8.5.2023 alkaen kaikki varaukset

Koivikkorannan osoite: Hyyryläntie 1181, 51360 Koivula (Kunta: Kangasniemi)

Huomioithan ennen kuin teet varauksen:

  • Koivikkorannassa voivat lomailla SEL:n jäsenet perheensä tai ystäviensä kanssa.
  • Varaudu todistamaan SEL:n jäsenyytesi Koivikkorantaan tullessasi esimerkiksi jäsenkortillasi.
  • Jos et pääsekään paikalle, peruuta varauksesi numeroon 040 722 1182 heti kun tiedät esteestäsi.
  • Vuokra maksetaan Koivikkorantaan tullessa pankkikortilla.
  • Alueella olevista asuntovaunuista ja asuntoautoista on maksettava paikkamaksu, vaikka omistaja ei olisikaan paikalla.
  • Juhannusviikolla on etusija lomailijoilla, jotka varaavat koko viikon loman.
  • Koivikkoranta voidaan sulkea ennen ilmoitettua sulkemisaikaa, jos ennakkovarauksia ei ole tullut elokuun loppuun mennessä.
  • Ammattiosastot voivat tehdä ryhmävarauksia. Varauksen yhteydessä on ilmoitettava ryhmän koko, saapumisaika, ryhmän vastaavan nimi ja vuokrattavien mökkien lukumäärä.
  • Palautetta voit antaa osoitteeseen koivikkoranta@selry.fi. Kaikki kysymykset, varaukset, peruutukset vain puhelimella numeroon 040 722 1182. Huomioithan, että Koivikkorannan puhelinnumero ja sähköpostiosoite palvelevat vain Koivikkorannan varaus- ja lomakauden aikana.