Matkustajavakuutus

SEL on vakuuttanut työikäiset jäsenensä Vakuutusyhtiö Turvan vapaa-ajan matkustajavakuutuksella, joka on voimassa vapaa-aikana tehtävillä ulkomaanmatkoilla sekä kotimaanmatkoilla, jotka ulottuvat vähintään 50 kilometrin päähän vakuutetun kotoa, työpaikalta tai loma-asunnolta.

Matkustajavakuutuksella vakuutettuja ovat vakituisesti Suomessa asuvat SEL:n jäsenet ja opiskelijajäsenet. Vakuutus on voimassa siihen päivään saakka, jolloin jäsen täyttää 68 vuotta. Jos jäsen jää pysyvälle eläkkeelle ennen kuin hän täyttää 68 vuotta, vakuutus on voimassa siihen päivään saakka, jolloin jäsen jää pysyvästi eläkkeelle.

Vakuutettuja ovat myös vakuutetun mukana matkustavat alle 18-vuotiaat lapset. Lapsilla tarkoitetaan vakuutetun omia lapsia ja lapsenlapsia, vakuutetun puolison lapsia sekä vakuutetun kanssa vakinaisesti samassa taloudessa asuvia lapsia.

Tutustu SEL:n matkustajavakuutuksen ehtoihin ja Turvan etuihin SEL:n jäsenille: www.turva.fi/sel

Huomioithan, että matkustajavakuutus ei sisällä matkatavaravakuutusta, mutta monet kotivakuutukset sisältävät matkatavaravakuutuksen. Tarkista siis oman vakuutusturvasi kattavuus.

Matkavakuutuskortti

Voit ladata matkavakuutuskorttisi Turvan TaskuTurva-mobiilisovelluksen kautta älypuhelimeesi. TaskuTurvasta näet vakuutusturvasi ja matkavakuutuskortti kulkee kätevästi mukanasi matkoilla.

Voit myös tilata matkavakuutustodistuksen tai viisumitodistuksen Turvasta:

täytä tilauslomake Turvan verkkosivuilla, saat todistuksen sähköpostiisi noin kolmessa vuorokaudessa

• soita Turvan asiakaspalveluun numeroon 01019 5110 tai käy Turvan toimistossa

Kun tilaat todistuksen, ilmoita etu- ja sukunimesi kuten ne on kirjoitettu passissasi, syntymäaikasi ja ammattiliittosi SEL. Viisumitodistusta tilatessasi kerro myös, mihin maahan ja mille ajalle viisumia haet.

Kaikki SEL:n jäsenet on vakuutettu Turvan järjestövakuutuksella SEL:n järjestötehtävissä ja järjestötilaisuuksissa, kuten kokouksissa, koulutuksissa sekä Kesäpäivillä ja Talvipäivillä.

Tutustu SEL:n järjestövakuutuksen ehtoihin