Työttömyyskassa

Suomen Elintarviketyöläisten Työttömyyskassa
Asemamiehenkatu 2, 8. krs
00520 Helsinki

Tavarantoimitukset C-rapusta arkisin klo 8.30-15.30.

p. 09 4246 1210
f.  09 6940 392

Sähköpostiosoitteemme on [email protected] Jäsenet voivat lähettää viestejä myös eAsioinnin kautta.

www.elintarvikekassa.fi

Jos asiasi koskee SEL:n tai työttömyyskassan jäsenmaksua, viitenumeroita tai jäsenmaksuvapautusta, soita numeroon 09 4246 1230 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected]

Työttömyyskassan etuuskäsittelijät vastaavat kysymyksiin tiistaisin ja torstaisin klo 9-11 numerossa 09 4246 1210. Muina aikoina samassa numerossa jäseniä palvelevat työttömyysturva-asioissa aluetoimistonhoitajat. Numeroon soittaminen maksaa soittajalle normaalin puhelinmaksun verran.

Huomioithan, että työttömyyskassalla ei ole asiakaspalvelupistettä tai hakemusten vastaanottoa toimistolla, vaan työttömyyskassan jäsenpalvelu on SEL:n aluetoimistoilla.

Suosittelemme toimittamaan ansiopäivärahahakemukset työttömyyskassaan sähköisesti eAsiointi-palvelussa, jolloin hakemusten perilletulo ja käsittely nopeutuu.

Jos et voi käyttää eAsiointi-palvelua, lähetä ansiopäivärahahakemuksesi kassaan postitse osoitteella:

SEL-kassa
Asemamiehenkatu 2, 8. krs
00520 Helsinki

Postitettavan lomakkeen saat TE-toimistosta tai tulostamalla tästä.

Voit jättää ansiopäivärahahakemuksesi myös SEL:n aluetoimistolle, josta se toimitetaan eteenpäin työttömyyskassaan. Hakemuksia ei käsitellä aluetoimistoilla. Jos asioit paikan päällä aluetoimistolla, varmistathan etukäteen soittamalla, että toimistolla ollaan paikalla.