SEL:n luottamushenkilöpäivät 7.–8.10.2023

SEL:n luottamushenkilöpäivät ovat 7.–8.10.2023 Heinolassa Holiday Club Vierumäellä. Aloitamme lauantaina kello 12 lounaalla ja lopetamme sunnuntaina lounaaseen kello 14. Lauantaina on illalla meillä on bileet.

>> Järjestäytymisen merkitys työtaisteluissa, Minttu Sillanpää

>> Elintarvikealan työntekijöiden palkkakehitys 2021, Ari Huuki

>> Ay-koulutus, Jaana Saaranen

>> Eduskuntavaalit – miksi meitä pitää kiinnostaa, Minttu Sillanpää

Olet saanut kutsun sähköpostiisi 31.8.2022, jos olet pääluottamusmies, varapääluottamusmies, osaston luottamusmies, varaluottamusmies, työsuojeluvaltuutettu, varatyösuojeluvaltuutettu, työsuojeluasiamies, varatyösuojeluasiamies, EWC-edustaja, EWC-varaedustaja, ammattiosaston puheenjohtaja, varapuheenjohtaja tai sihteeri tai SEL:n liittovaltuuston, liittohallituksen tai tes-neuvottelukunnan jäsen.

Jos et ole saanut kutsua sähköpostiisi, soita liiton jäsenpalveluun numeroon 09 4246 1230, niin päivitämme tietosi ajan tasalle jäsenrekisteriimme.

Osallistuminen on maksutonta kutsutuille. SEL tarjoaa osallistujille ruokailut ja majoituksen sekä korvaa matkakulut. SEL:n aluetoimistot hoitavat yhteiskuljetukset. Jos sinulla on kysyttävää SEL:n luottamushenkilöpäivistä, ole yhteydessä omaan SEL:n aluetoimistoosi.