SEL:n jäsenhankintaviikot 1.–30.11.2022

  1. SEL:n jäsenhankintaviikot järjestetään 1.–30.11.2022 jokaisella työpaikalla sopivana ajankohtana. Jäsenhankintaviikkojen teemana on tänä syksynä: Tes-neuvottelut tulevat! Oletko valmis? SEL:n nykyiset työehtosopimukset ovat voimassa 31.1.2023 asti.

  2. Tavoitteena on, että jäsenhankintaviikoilla SEL:n luottamusmiehet tarjoavat työpaikalla SEL:n jäsenyyttä henkilökohtaisesti jokaiselle työntekijälle, joka ei ole vielä SEL:n jäsen. Jäsenyyttä tarjotaan siis myös määräaikaisille, osa-aikaisille, nollatyösopimuslaisille, vuokratyöntekijöille sekä muiden ammattiliittojen ja työttömyyskassojen jäsenille, jotka työskentelevät työpaikalla SEL:n työehtosopimuksella.

  3. Jäsenhankinnan vauhdittamiseksi SEL arpoo kaikkien ajalla 1.9.–30.11.2022 SEL:n jäseneksi liittyneiden uusien jäsenten ja heidät jäseneksi hankkineiden kesken 10 kappaletta 150 euron kylpylähotellilahjakortteja. Lahjakortin voittaja saa valita mihin kylpylähotelliin Suomessa hän lahjakortin haluaa. Lisäksi kaikki jäsenhankkijat saavat kiitokseksi yhden S-ryhmän 20 euron lahjakortin jokaisesta uudesta jäsenestä, kuten tähänkin asti.

    Uudet jäsenet osallistuvat kylpylähotellilahjakorttien arvontaan automaattisesti. Jäsenhankkija osallistuu arvontaan ja saa S-ryhmän lahjakortin vain, jos hänen nimensä on lisätty uuden jäsenen sähköisen tai paperisen liittymislomakkeen suosittelijakohtaan. Paperilomakkeessa, jossa kohtaa ei ole, suosittelijan nimi kirjoitetaan lomakkeen yläreunaan. Muulla tavalla merkittyjä suosittelijan tietoja ei huomioida. Tietoja ei voi myöskään ilmoittaa jälkikäteen. Yhdellä uudella jäsenellä voi olla vain yksi suosittelija.

    Lahjakortti on saajalleen veronalaista tuloa. SEL ilmoittaa lahjakortin saajan nimen tulorekisteriin ja lahjakortin arvo huomioidaan saajan tulona sen vuoden verotuksessa.

  4. Sopikaa työpaikalla, hoitaako pääluottamusmies vai joku muu jäsenhankintaviikkojen materiaalien tilauksen työpaikalle. Saatavana on esimerkiksi esitteitä, pöytäkolmioita sekä kotimaisia parkkikiekkoja, heijastimia, karkkiaskeja ja purkka-askeja SEL:n logolla. Kaikki tilattavat esitteet ja muut materiaalit sekä tilauslomake löytyy osoitteesta www.selry.fi/materiaalitilaukset.

  5. Seuraa ja tykkää liitosta myös sosiaalisessa mediassa! Jäsenhankintaviikot näkyvät myös SEL:n some-kanavilla.

  6. Ottakaa jäsenhankinta puheeksi ammattiosaston johtokunnan kokouksessa ja syyskokouksessa. Miettikää, millä tavoin ammattiosasto tukee työpaikkojen luottamushenkilöitä jäsenhankinnassa. Voisiko ammattiosasto palkita uuden jäsenen ja jäsenhankkijan esimerkiksi lahjakortilla tai leffalipuilla? Tehkää myös suunnitelma, miten jäsenhankintaa voidaan tehdä niillä ammattiosaston alueen työpaikoilla, joissa ei vielä ole SEL:n luottamusmiestä?