Anna palautetta

1. Jos asiasi koskee SEL:n jäsenyyttä, liittymistä, eroamista, jäsenetuja, jäsenkorttia, jäsenmaksun maksamista tai viitenumeroita, jäsenmaksuvapautusta, nimen- tai osoitteenmuutosta, Elintae-lehden tilausta tai peruutusta tai jotain muuta jäsenrekisteriasiaa, soita numeroon 09 4246 1230 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen jasenrekisteri@selry.fi. Voit tarkastella tai muuttaa jäsentietojasi myös eAsioinnissa tai ilmoittaa muutoksista lomakkeella.

2. Jos asiasi koskee palkkaa, muita työehtoja tai työsuhdeasioita, työpaikkasi SEL:n luottamusmies auttaa sinua. Jos työpaikallasi ei vielä ole luottamusmiestä, asia ei ratkea työpaikalla tai et ole tällä hetkellä töissä, soita tai lähetä sähköpostia oman alueesi aluetoimiston aluesihteerille tai soita numeroon 09 4246 1260.

3. Jos asiasi koskee työttömyysturvaa, ansiopäivärahaa, vuorottelukorvausta, liikkuvuusavustusta tai muuta työttömyyskassa-asiaa, soita numeroon 09 4246 1210 tai lähetä viesti eAsioinnissa tai sähköpostia osoitteeseen selkassa@selry.fi.

4. Jos haluat ilmoittaa liittoon työpaikan tapahtumista kuten yt-neuvotteluista, siirry tästä oikeaan lomakkeeseen.

5. Jos haluat kertoa juttuvinkin tai antaa palautetta Elintae-lehdestä, siirry tästä oikeaan lomakkeeseen.

6. Jos asiasi koskee jotain muuta kuin edellä mainittuja asioita, voit lähettää viestin liittoon tai antaa liitolle palautetta alla olevalla lomakkeella.

Palautteeni