25-vuotisjäsenlomat

Sinulla on oikeus SEL:n maksamaan viiden tai kolmen vuorokauden 25-vuotisjäsenlomaan puolihoidolla, kun olet ollut ammattiliiton jäsen yhtämittaisesti 25 vuotta, joista vähintään 10 viimeistä vuotta SEL:n jäsen. SEL korvaa myös matkakulusi kotoasi lomakohteeseen ja takaisin halvinta matkustustapaa käyttäen.

25-vuotisjäsenlomaoikeutta ei ole jäsenellä, joka on siirtynyt eläkkeelle ennen kuin yhtämittainen 25 vuoden jäsenyysaika on tullut täyteen. Sinun on käytettävä 25-vuotisjäsenlomaoikeutesi viimeistään eläkkeellejäämisvuotesi loppuun mennessä.

Hae lomalle viimeistään kuukautta ennen loman ajankohtaa. Loma toteutuu, jos vähintään viisi jäsentä lähtee samalle lomalle. Voit ottaa lomalle mukaan puolisosi tai ystäväsi, jonka kustannuksista vastaat itse.

Hotellilomilla on yhteinen tervetulotilaisuus ja juhlaillallinen, jolloin saat SEL:n ansiomerkin kiitokseksi pitkästä jäsenyydestäsi. Jos et halua käyttää 25-vuotisjäsenlomaoikeuttasi, voit tilata alla olevalla hakemuksella ansiomerkin postissa kotiisi.

>> Täytä ja lähetä sähköisesti loma- ja ansiomerkkihakemus tästä

>> Täytä, tulosta, allekirjoita ja lähetä postissa loma- ja ansiomerkkihakemus tästä

>> Anna palautetta 25-vuotisjäsenlomastasi

Lähetä allekirjoittamasi hakemus osoitteeseen:

SEL/jäsenlomat
Asemamiehenkatu 2, 8. krs
00520 Helsinki

Lisätietoja antaa SEL:n lomavastaava Anja Toija, p. 040 553 2045, lomat@selry.fi 

Viiden vuorokauden lomat

7.–12.8.2023 Kylpylähotelli Sani, Kalajoki

Kylpylähotelli Sani sijaitsee Kalajoen hiekkasärkkien upeissa maisemissa. Lomaan sisältyy kylpylän, uimahallin ja kuntosalin vapaa käyttö sekä muuta vapaa-ajan ohjelmaa.

Tutustu kohteeseen: www.santashotels.fi/fi/hotelsani

11.16.9.2023 Holiday Club Katinkulta, Vuokatti

Kylpylähotelli Holiday Club Katinkulta sijaitsee Vuokatin hienoissa ulkoilumaastoissa Sotkamossa. Lomaan sisältyy kylpylän ja kuntosalin vapaa käyttö. 

Tutustu kohteeseen: www.holidayclubresorts.com/fi/kohteet/katinkulta/ 

29.10.–3.11.2023 Kylpylähotelli Rauhalahti, Kuopio

Kylpylähotelli Rauhalahti sijaitsee hienolla paikalla Kallaveden rannalla Kuopiossa. Lomaan sisältyy kylpylän ja kuntosalin vapaa käyttö sekä muuta vapaa-ajan ohjelmaa.

Tutustu kohteeseen: www.rauhalahti.fi


Kolmen vuorokauden lomat

11.–14.5.2023 Scandic Aulanko, Hämeenlinna

Kylpylähotelli Scandic Aulanko sijaitsee Hämeenlinnassa Aulangon kansallismaisemissa. Lomaan sisältyy kylpylän ja kuntosalin vapaa käyttö.

Tutustu kohteeseen: www.scandichotels.fi/hotellit/suomi/hameenlinna/scandic-aulanko

12.15.10.2023 Holiday Club Saimaa, Lappeenranta

Kylpylähotelli Holiday Club Saimaa sijaitsee Saimaan rannalla Lappeenrannan Rauhassa. Lomaan sisältyy kylpylän ja kuntosalin vapaa käyttö. 

Tutustu kohteeseen: www.holidayclubresorts.com/fi/kohteet/saimaa/ 


Seitsemän vuorokauden lomat

Koivikkoranta, Kangasniemi, kesäkuusta syyskuuhun

Voit viettää SEL:n 25-vuotisjäsenlomasi myös omatoimilomana liiton jäsenten omassa kesäpaikassa Koivikkorannassa Kangasniemellä. Koivikkoranta on avoinna kesäkuusta syyskuuhun.

Omatoimiloma sisältää mökkivuokran enintään seitsemäksi vuorokaudeksi sekä oman perhesaunavuoron. Voit myös majoittua mökin sijaan omassa asuntovaunussa tai asuntoautossa, jolloin loma sisältää asuntoauto- ja vaunupaikan enintään seitsemäksi vuorokaudeksi sekä oman perhesaunavuoron.

Tutustu Koivikkorantaan