25-vuotisjäsenlomat

Sinulla on oikeus SEL:n maksamaan viiden tai kolmen vuorokauden 25-vuotisjäsenlomaan puolihoidolla, kun olet ollut ammattiliiton jäsen yhtämittaisesti 25 vuotta, joista vähintään 10 viimeistä vuotta SEL:n jäsen. SEL korvaa myös matkakulusi kotoasi lomakohteeseen ja takaisin halvinta matkustustapaa käyttäen.

25-vuotisjäsenlomaoikeutta ei ole jäsenellä, joka on siirtynyt eläkkeelle ennen kuin yhtämittainen 25 vuoden jäsenyysaika on tullut täyteen. Sinun on käytettävä 25-vuotisjäsenlomaoikeutesi viimeistään eläkkeellejäämisvuotesi loppuun mennessä.

Hae lomalle viimeistään kuukautta ennen loman ajankohtaa. Loma toteutuu, jos vähintään viisi jäsentä lähtee samalle lomalle. Voit ottaa lomalle mukaan puolisosi tai ystäväsi, jonka kustannuksista vastaat itse.

Hotellilomilla on yhteinen tervetulotilaisuus ja juhlaillallinen, jolloin saat SEL:n ansiomerkin kiitokseksi pitkästä jäsenyydestäsi. Jos et halua käyttää 25-vuotisjäsenlomaoikeuttasi, voit tilata alla olevalla hakemuksella ansiomerkin postissa kotiisi.

Täytä, tulosta, allekirjoita ja lähetä loma- ja ansiomerkkihakemus tästä

Lähetä allekirjoittamasi hakemus osoitteeseen:

SEL/jäsenlomat
Asemamiehenkatu 2, 8. krs
00520 Helsinki

Lisätietoja antaa SEL:n lomavastaava Anja Toija, p. 040 553 2045, lomat@selry.fi 

Viiden vuorokauden lomat

Holiday Club Saimaa, Lappeenranta 10.–15.10.2022

Kylpylähotelli Saimaa sijaitsee Saimaan rannalla Lappeenrannan Rauhassa. Lomaan sisältyy kylpylän ja kuntosalin vapaa käyttö.

Tutustu kohteeseen: www.holidayclubresorts.com/fi/kohteet/saimaa

Kylpylähotelli Rauhalahti, Kuopio 30.10.–4.11.2022

Kylpylähotelli Rauhalahti sijaitsee hienolla paikalla Kallaveden rannalla Kuopiossa. Lomaan sisältyy kylpylän ja kuntosalin vapaa käyttö sekä muuta vapaa-ajan ohjelmaa.

Tutustu kohteeseen: www.rauhalahti.fi


Kolmen vuorokauden lomat

Tänä vuonna ei voi enää hakea kolmen vuorokauden lomalle.


Seitsemän vuorokauden lomat

Koivikkoranta, Kangasniemi, kesäkuusta syyskuuhun

Voit viettää SEL:n 25-vuotisjäsenlomasi myös omatoimilomana liiton jäsenten omassa kesäpaikassa Koivikkorannassa Kangasniemellä. Koivikkoranta on avoinna kesäkuusta syyskuuhun.

Omatoimiloma sisältää mökkivuokran enintään seitsemäksi vuorokaudeksi sekä oman perhesaunavuoron. Voit myös majoittua mökin sijaan omassa asuntovaunussa tai asuntoautossa, jolloin loma sisältää asuntoauto- ja vaunupaikan enintään seitsemäksi vuorokaudeksi sekä oman perhesaunavuoron.

Tutustu Koivikkorantaan