25-vuotisjäsenlomat

Sinulla on oikeus SEL:n maksamaan viiden tai kolmen vuorokauden 25-vuotisjäsenlomaan puolihoidolla, kun olet ollut ammattiliiton jäsenenä yhtämittaisesti 25 vuotta, joista vähintään 10 viimeistä vuotta SEL:n jäsenenä.

Lomaoikeutta ei ole jäsenellä, joka on siirtynyt eläkkeelle aikaisemmin kuin yhtämittainen 25 vuoden jäsenyysaika on tullut täyteen. Lomaoikeus on käytettävä eläkkeellejäämisvuoden loppuun mennessä.

Lomalle tulee hakea viimeistään kuukautta ennen loman ajankohtaa. Loma toteutuu, kun vähintään viisi jäsentä on lähdössä samalle lomalle.
 

Viiden vuorokauden lomat

Kylpylähotelli Sani, Kalajoki 16.-21.8.2021

Sani sijaitsee matkailualueen ytimessä, valtatie 8:n varrella. Kalajoen Hiekkasärkkien upeista maisemista löytyy monipuolinen lomakokonaisuus, jossa kaikki on kätevästi saman katon alla: hotelli, kylpylä, ravintolamaailma, kampaamo- ja kauneuspalvelut, hyvän mielen kuntoutuskeskus, hoito-osasto sekä Meriluontokeskus. Lomaan sisältyy kylpylän, uimahallin ja hotellin WelMed-kuntosalin vapaa käyttö ja muuta lomaohjelmaa.

Tutustu kohteeseen http://www.santashotels.fi/fi/hotelsani

Holiday Club Katinkulta, Vuokatti 13.-18.9.2021

Katinkullan kylpylästä löytyy ulkoallas, porealtaita, vastavirtoja sekä hierovia suihkuja. Lekottele ja polski vaikka jokaisessa altaassa tai liiku kauniissa luonnossa. Syksyinen jäsenloma alkaa sunnuntaina ja päättyy perjantaina sisältäen tervetulotilaisuuden ja juhlaillallisen. Kylpylän ja kuntosalin käyttö on maksutonta.

Tutustu kohteeseen www.holidayclubresorts.com/fi/kohteet/katinkulta/

Holiday Club Saimaa, Lappeenranta 11.-16.10.2021

Upea kylpylähotelli tarjoaa matkailua kaikille aisteille. Holiday Club Saimaa sijaitsee Saimaan rannalla, luonnonkauniilla 300 hehtaarin alueella Lappeenrannan Rauhassa.

Tutustu kohteeseen www.holidayclubresorts.com/fi/kohteet/saimaa/

Kylpylähotelli Rauhalahti, Kuopio 24.-29.10.2021

Rauhalahti tarjoaa monipuoliset puitteet kylpyläloman viettoon Kuopiossa. Rauhalahteen olemme varanneet kaksi lomajaksoa, joista voit valita mieleisen ajankohdan. Jäsenlomaan sisältyy kuntosalin ja kylpylän vapaa käyttö, ja muuta vapaa-ajan ohjelmaa. Kuopion kaupunki on lähellä omatoimisesti tutustuttavaksi.

Tutustu kohteeseen www.rauhalahti.fi


Seitsemän vuorokauden lomat

Koivikkoranta, Kangasniemi, kesäkuusta syyskuuhun

Voit viettää SEL:n 25-vuotisjäsenlomasi myös omatoimilomana liiton jäsenten omassa kesäpaikassa Koivikkorannassa Kangasniemellä. Koivikkoranta on avoinna kesäkuusta syyskuuhun.

Omatoimiloma sisältää mökkivuokran enintään seitsemäksi vuorokaudeksi sekä oman perhesaunavuoron. Voit myös majoittua mökin sijaan omassa asuntovaunussa tai asuntoautossa, jolloin loma sisältää asuntoauto- ja vaunupaikan enintään seitsemäksi vuorokaudeksi sekä oman perhesaunavuoron.

Tutustu kohteeseen: www.selry.fi/koivikkoranta