25-vuotisjäsenlomat

Sinulla on oikeus SEL:n maksamaan viiden tai kolmen vuorokauden 25-vuotisjäsenlomaan puolihoidolla, kun olet ollut ammattiliiton jäsenenä yhtämittaisesti 25 vuotta, joista vähintään 10 viimeistä vuotta SEL:n jäsenenä.

25-vuotisjäsenlomaoikeutta ei ole jäsenellä, joka on siirtynyt eläkkeelle ennen kuin yhtämittainen 25 vuoden jäsenyysaika on tullut täyteen. Sinun on käytettävä 25-vuotisjäsenlomaoikeutesi viimeistään eläkkeellejäämisvuotesi loppuun mennessä.

Hae lomalle viimeistään kuukautta ennen loman ajankohtaa. Loma toteutuu, jos vähintään viisi jäsentä lähtee samalle lomalle. Voit ottaa lomalle mukaan puolisosi tai ystäväsi, jonka kustannuksista vastaat itse.

Jokaisella lomalla on yhteinen juhlaillallinen, jonka aikana saat SEL:n ansiomerkin kiitokseksi pitkästä jäsenyydestäsi. Jos et halua käyttää 25-vuotisjäsenlomaoikeuttasi, voit tilata alla olevalla hakemuksella ansiomerkin postissa kotiisi.

Täytä, tulosta, allekirjoita ja lähetä loma- ja ansiomerkkihakemus tästä

Lähetä allekirjoittamasi hakemus osoitteeseen:

SEL/jäsenlomat
Asemamiehenkatu 2, 8. krs
00520 Helsinki

Lisätietoja antaa SEL:n lomavastaava Anja Toija, p. 040 553 2045, [email protected] 

Viiden vuorokauden lomat


Holiday Club Saimaa, Lappeenranta, 11.-16.10.2021

Upea kylpylähotelli tarjoaa matkailua kaikille aisteille. Holiday Club Saimaa sijaitsee Saimaan rannalla, luonnonkauniilla 300 hehtaarin alueella Lappeenrannan Rauhassa. Kylpylän ja kuntosalin käyttö on maksutonta.

Tutustu kohteeseen tästä

Kylpylähotelli Rauhalahti, Kuopio, 24.-29.10.2021

Kylpylähotelli Rauhalahti tarjoaa monipuoliset puitteet loman viettoon Kuopiossa. Kylpylän ja kuntosalin käyttö on maksutonta. Kuopion kaupunki on lähellä omatoimisesti tutustuttavaksi.

Tutustu kohteeseen tästä


Seitsemän vuorokauden lomat

Koivikkoranta, Kangasniemi, kesäkuusta syyskuuhun

Voit viettää SEL:n 25-vuotisjäsenlomasi myös omatoimilomana liiton jäsenten omassa kesäpaikassa Koivikkorannassa Kangasniemellä. Koivikkoranta on avoinna kesäkuusta syyskuuhun.

Omatoimiloma sisältää mökkivuokran enintään seitsemäksi vuorokaudeksi sekä oman perhesaunavuoron. Voit myös majoittua mökin sijaan omassa asuntovaunussa tai asuntoautossa, jolloin loma sisältää asuntoauto- ja vaunupaikan enintään seitsemäksi vuorokaudeksi sekä oman perhesaunavuoron.

Tutustu Koivikkorantaan