Seija Kyllönen SEL:n Pohjois-Suomen aluesihteeriksi

24.5.2016

Seija Kyllönen siirtyy SEL:n Pohjois-Suomen aluesihteeriksi kesäkuussa.

Suomen Elintarviketyöläisten Liiton hallitus päätti perjantaina nimetä SEL:n Pohjois-Suomen uudeksi aluesihteeriksi toimistonhoitaja Seija Kyllösen, joka siirtyy aluesihteerin tehtävään 1.6.2016 alkaen.

Tyrnäväläinen Seija Kyllönen, 46, on toiminut viimeiset kymmenen vuotta SEL:n Oulussa sijaitsevan Pohjois-Suomen aluetoimiston toimistonhoitajana. Sitä ennen Kyllönen työskenteli Kylmänen Food Oy:n Rantsilan tuotantolaitoksella lähettämötyöntekijänä ja toimi työpaikan pääluottamusmiehenä kymmenen vuotta. Kyllösellä on kokemusta liiton, aluejärjestön ja ammattiosaston luottamustehtävistä, hän on toiminut mm. liha-alan tes-jaoston jäsenenä.

Kyllönen on suorittanut merkantin tutkinnon ja opiskellut edunvalvontaa liiton kursseilla.

Kyllönen aloittaa aluesihteerin tehtävässä kesäkuussa.

- Alue ja ihmiset ovat minulle jo tuttuja ja odotan innolla, että pääsen tekemään uutta työtä. Olen tykännyt olla Sellissä töissä. Tykkään asiakaspalvelusta, kun saan auttaa ihmisiä, siitä tulee itsellekin hyvä mieli. Saan tehdä ay-harrastustani työkseni, tämä on unelmahomma, Kyllönen sanoo.

SEL:n nykyinen Pohjois-Suomen aluesihteeri Pekka Hauru lopettaa työt kesäkuun lopussa. Kyllöseltä vapautuvaa toimistonhoitajan tehtävää ei täytetä.


Lisätiedot:

Seija Kyllönen
p. 040 736 1008