Työttömyyskassa etsii ammattitaitoista etuuskäsittelijää

15.6.2015

Suomen Elintarviketyöläisten Työttömyyskassa hakee palvelukseensa

ETUUSKÄSITTELIJÄÄ

Haemme työttömyyskassaan ammattitaitoista etuuskäsittelijää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan syyskuussa.

Käsittelijän työtehtäviin kuuluu etuushakemusten käsittely ja muut vaihtelevat kassan tehtävät. Kassalla on käytössään YAP-Kassa -maksatusjärjestelmä.

Hakijalta edellytämme työttömyysturvaa koskevan lainsäädännön tuntemusta ja työkokemusta sosiaaliturvan parissa. Hakijalta toivomme kokemusta etuushakemusten käsittelystä ja hyvää tietotekniikan osaamista. Vahvuudeksi katsomme kokemuksen päätösten muutoksenhakuprosessista.

Tarjoamme mielekkään työn ja hyvien työehtojen lisäksi mukavat työkaverit ja mahdollisuuden kehittää itseään työssä sekä itsenäisesti että työyhteisön kanssa.

Työttömyyskassassa on jäseniä noin 22 000. Kassan toimisto sijaitsee Helsingissä Hakaniemessä osoitteessa Siltasaarenkatu 6.

Tehtävästä antaa lisätietoja kassanjohtaja Jenni Korkeaoja, p. 040 846 7511.

Vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen toimitetaan viimeistään perjantaina 14.8.2015 sähköisesti osoitteeseen jenni.korkeaoja@selry.fi tai osoitteeseen Suomen Elintarviketyöläisten Työttömyyskassa, Jenni Korkeaoja, PL 213, 00531 Helsinki.