TE-toimistojen sähköistä asiointia esitellään videoilla

3.4.2014

Työ- ja elinkeinoministeriö esittelee videoilla TE-palvelujen sähköisiä asiointimahdollisuuksia. TEM:n tuottamassa sarjassa ilmestyy ainakin kolme videota, joista kaksi on jo valmiina. Ne esittelevät Oma asiointi -palvelua ja työnhaun käynnistämistä ja työttömyysturvan vireille saamista. Kolmas video käsittelee yksityiskohtaisemmin työnhakua TE-toimistossa.

Videoiden perusviesti on, että TE-palvelut ovat työnhakijoiden ja lomautettujen käytettävissä verkon välityksellä ajasta ja paikasta riippumatta. Työnhakuun liittyvät asiat voi hoitaa ilman henkilökohtaista käyntiä TE-toimistossa. Samalla kerrotaan, että työnhaun alkaessa verkon kautta TE-toimisto ottaa tarvittaessa asiakkaaseen yhteyttä kahden viikon kuluessa.

Asiakkaalle turvallinen verkkoasiointi on ajasta ja paikasta riippumaton tapa hoitaa työnhakuun liittyvät asiat ilman käyntiä TE-toimistossa. Kaikki TE-palvelujen sähköiseen asiointiin perustuvat henkilöasiakkaan palvelut löytyvät osoitteesta www.te-palvelut.fi ”Asioi verkossa”-painikkeen takaa.

Henkilöasiakkaan Oma asiointi -palveluun on alkuvuoden aikana koottu kaikki sähköiset palvelut samalle sivustolle. Asiakas kirjautuu palveluun turvallisesti joko omilla verkkopankkitunnuksilla tai sirullisella henkilökortilla.

 

Oma asiointi -palvelun esittelyvideo
 

 

Näin käynnistät työnhakusi ja saat työttömyysturva-asiasi vireille -video