Liityn jäseneksi

Tee fiksu päätös ja liity nyt SEL:n jäseneksi!

SEL:n jäsenyys kannattaa aina, vaikka työsuhteesi olisi määräaikainen tai osa-aikainen. SEL:n jäsenyydellä turvaat selustasi työelämässä ja työttömyyden varalta, ja olet mukana parantamassa elintarvikealan työehtoja ja työoloja.

SEL:n jäsenmaksu on 1,7 % bruttopalkastasi ja se sisältää myös työttömyyskassan jäsenmaksun. Jäsenmaksu on kokonaisuudessaan verovähennyskelpoinen.

Jäseneksi voit liittyä ottamalla yhteyttä työpaikkasi selliläiseen luottamusmieheen, asioimalla SEL:n aluetoimistolla tai täyttämällä alla olevan verkkolomakkeen.

Elintarvikealaa ammatillisessa oppilaitoksessa opiskelevat voivat liittyä SEL:n opiskelijajäseneksi. Opiskelijajäsenyys on maksuton, mutta jos työskentelet opiskeluaikanasi, maksa palkastasi liiton jäsenmaksu, jolloin kartutat oikeuttasi ansiosidonnaiseen työttömyyskorvaukseen.

Kaikki ajalla 1.1.-31.12.2018 SEL:n jäseneksi liittyneet osallistuvat automaattisesti kolmen 300 euron elektroniikkaliikkeen lahjakortin arvontaan. Lahjakorttien arvonnat suoritamme 31.5.2018, 31.8.2018 ja 31.12.2018. Voittajille ilmoitamme henkilökohtaisesti.
 
Tervetuloa selliläisten porukkaan!

Jos olet jo SEL:n jäsen, voit osallistua lahjakorttien arvontaan suosittelemalla SEL:n jäsenyyttä alalla työskentelevälle tai elintarvikealaa opiskelevalle, ja ilmoittamalla siitä liittoon: www.selry.fi/suositteleOletko YTK:n jäsen? YTK palauttaa nykyisin kesken vuoden liittoon vaihtavalle YTK:n loppuvuoden jäsenmaksun

Liityn jäseneksi

Olen jo jäsen ja haluan muuttaa tietojani

*
*
*
*
*
*

Tiedot työsuhteesta

*
*

Työnantaja perii jäsenmaksun palkastasi ja tilittää sen liittoon. Liitto lähettää jäsenmaksun perintäsopimuksen työnantajallesi. Tarkista tilinauhasta, että jäsenmaksun perintä suoritetaan.

Maksaessasi jäsenmaksusi itse, lähetämme sinulle automaattisesti viitenumerot, joilla voit maksaa jäsenmaksusi.

*
*
*

Jäsenmaksun suuruus vahvistetaan vuosittain. Jäsen maksaa joko jäsenmaksun itse, työnantaja perii sen palkasta ja tilittää liitolle tai työttömyyskassa perii sen maksamastaan etuudesta.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Jäsenmaksujen perintäsopimus

Jos haluat, että työnantajasi perii jäsenmaksun suoraan palkastasi ja tilittää sen liitolle, täytä alla oleva jäsenmaksun perintäsopimus, tulosta kaksi kappaletta ja toimita molemmat työnantajallesi täytettäväksi ja allekirjoitettavaksi. Toinen kappale jää työnantajallesi ja toinen lähetetään liittoon osoitteella: SEL/Jäsenrekisteri, Asemamiehenkatu 2, 8. krs, 00520 Helsinki.

Liitto kuuluu kaikille,
kaikki kuuluvat liittoon!

Suomen Elintarviketyöläisten Liiton ja Suomen Elintarviketyöläisten työttömyyskassan jäseneksi voivat liittyä kaikki elintarvikealalla SEL:n työehtosopimusten alaisissa töissä työskentelevät työntekijät. SEL:n opiskelijajäseneksi voivat liittyä elintarvikealan kokopäiväiset opiskelijat.

Siirtyessäsi SEL:n jäseneksi toisesta ammattiliitosta tai työttömyyskassasta jäsenyysehto ja työssäoloehto siirtyvät jäsenyyden mukana, kun vaihto tapahtuu 30 päivän sisällä. Siirtyessäsi toisesta liitosta tai kassasta, SEL hoitaa jäsenyyden katkaisemisen aiempaan liittoon tai kassaan puolestasi.

SEL:n jäsenyys kannattaa!

Kun kuulut liittoon, liiton jäsenedut ovat käytössäsi, voit osallistua liiton toimintaan ja olla mukana vaikuttamassa ja päättämässä asioista. Liiton jäsenenä pääset esimerkiksi osallistumaan työpaikkasi luottamusmiehen valintaan ja päättämään, millaista toimintaa ammattiosastosi järjestää.

Tutustu SEL:n jäsenetuihin täältä.

SEL:n jäsenmaksutaulukko ja esite itsemaksaville jäsenille