Liity SEL:n jäseneksi!

SEL:n jäsenyys kannattaa aina, vaikka työsuhteesi olisi määräaikainen tai osa-aikainen. SEL:n jäsenyydellä turvaat selustasi työelämässä ja työttömyyden varalta, ja olet mukana parantamassa elintarvikealan työehtoja ja työoloja.

SEL:n jäsenmaksu on 1,7 % bruttopalkastasi ja se sisältää myös työttömyyskassan jäsenmaksun. Jäsenmaksu on kokonaisuudessaan verovähennyskelpoinen.

Voit liittyä jäseneksi täyttämällä verkkolomakkeen tai ottamalla yhteyttä työpaikkasi selliläiseen luottamusmieheen.

Jos opiskelet elintarvikealaa ammatillisessa oppilaitoksessa, voit liittyä SEL:n opiskelijajäseneksi. Opiskelijajäsenyys on maksuton, mutta jos työskentelet opiskeluaikanasi, maksa palkastasi liiton jäsenmaksu, jolloin kartutat oikeuttasi ansiosidonnaiseen työttömyyskorvaukseen.


Kyllä, haluan liittyä SEL:n jäseneksi!

Siirrytkö SEL:n jäseneksi YTK:sta? YTK palauttaa kesken vuoden liittoon vaihtavalle YTK:n loppuvuoden jäsenmaksunTervetuloa selliläisten porukkaan!

Kaikki ajalla 1.1.-31.12.2018 SEL:n jäseneksi liittyneet osallistuvat automaattisesti kolmen 300 euron elektroniikkaliikkeen lahjakortin arvontaan. Lahjakorttien arvonnat suoritamme 31.5.2018, 31.8.2018 ja 31.12.2018. Voittajille ilmoitamme henkilökohtaisesti.

Jos olet jo SEL:n jäsen, voit osallistua lahjakorttien arvontaan suosittelemalla SEL:n jäsenyyttä alalla työskentelevälle tai elintarvikealaa opiskelevalle, ja ilmoittamalla siitä liittoon: www.selry.fi/suosittele

 

Jäsenmaksujen perintäsopimus

Liittyessäsi liittoon, jos haluat, että työnantajasi perii jäsenmaksun suoraan palkastasi ja tilittää sen liitolle, toimitamme perintäsopimuksen työnantajallesi.

Perintäsopimus on työnantajakohtainen. Vaihtaessasi työpaikkaa täytä alla oleva jäsenmaksun perintäsopimus, tulosta kaksi kappaletta ja toimita molemmat työnantajallesi täytettäväksi ja allekirjoitettavaksi. Toinen kappale jää työnantajallesi ja toinen lähetetään liittoon osoitteella: SEL/Jäsenrekisteri, Asemamiehenkatu 2, 8. krs, 00520 Helsinki.

Liitto kuuluu kaikille,
kaikki kuuluvat liittoon!

Suomen Elintarviketyöläisten Liitto SEL:n ja Suomen Elintarviketyöläisten työttömyyskassan jäseneksi voivat liittyä kaikki elintarvikealalla SEL:n työehtosopimusten alaisissa töissä työskentelevät työntekijät. Elintarvikealan kokopäiväiset opiskelijat voivat liittyä SEL:n opiskelijajäseneksi.

Siirtyessäsi SEL:n jäseneksi toisesta ammattiliitosta tai työttömyyskassasta jäsenyysehto ja työssäoloehto siirtyvät jäsenyyden mukana, kun vaihto tapahtuu 30 päivän sisällä. Siirtyessäsi toisesta liitosta tai kassasta, SEL hoitaa jäsenyyden katkaisemisen aiempaan liittoon tai kassaan puolestasi.

Tee fiksu päätös ja
liity nyt SEL:n jäseneksi!

Kun kuulut liittoon, liiton jäsenedut ovat käytössäsi, voit osallistua liiton toimintaan ja olla mukana vaikuttamassa ja päättämässä asioista. Liiton jäsenenä osallistut esimerkiksi työpaikkasi luottamusmiehen valintaan ja pääset päättämään, millaista toimintaa ammattiosastosi järjestää.

Tutustu SEL:n jäsenetuihin täältä.

SEL:n jäsenmaksutaulukko ja esite itsemaksaville jäsenille