Aluevaaleissa on ehdolla 22 SEL:n jäsentä

Aluevaaleissa valitaan jäsenet uusien hyvinvointialueiden valtuustoihin päättämään sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimesta. Tietojemme mukaan ehdolla on 22 SEL:n jäsentä.

Ensimmäisissä aluevaaleissa 21 hyvinvointialueella on koko maassa yhteensä 10 584 ehdokasta, joiden joukossa on ainakin 22 SEL:n jäsentä.

Tutustu ehdolla oleviin SEL:n jäseniin ja lue, miksi jokaisen kannattaa äänestää aluevaaleissa osoitteessa www.selry.fi/aluevaalit.

Äänestämällä aluevaaleissa voit vaikuttaa toimivien sote-palveluiden ja pelastustoimen lisäksi esimerkiksi hyvinvointialueiden kotimaisten elintarvikehankintojen puolesta.

Vaalipäivä on sunnuntaina 23.1.2022, jolloin voit äänestää kello 9-20 omassa äänestyspaikassasi. Ennakkoon voit äänestää kotimaassa 12.-18.1.2022 ja ulkomailla 12.-15.1.2022 missä tahansa ennakkoäänestyspaikassa.

Aluevaaleja ei järjestetä Helsingissä ja Ahvenanmaalla.


Kuvassa on Kainuun elintarviketyöläisten ammattiosaston puheenjohtaja, kondiittori ja työsuojeluvaltuutettu Päivi Fonselius, joka on ehdolla aluevaaleissa Kainuun hyvinvointialueella.