Aluevaaleissa on ehdolla 23 SEL:n jäsentä

Aluevaaleissa valitaan jäsenet uusien hyvinvointialueiden valtuustoihin päättämään sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimesta. Tietojemme mukaan ehdolla on 23 SEL:n jäsentä.

Ensimmäisissä aluevaaleissa 21 hyvinvointialueella on koko maassa yhteensä 10 584 ehdokasta, joiden joukossa on ainakin 23 SEL:n jäsentä.

Tutustu ehdolla oleviin SEL:n jäseniin ja lue, miksi jokaisen kannattaa äänestää aluevaaleissa osoitteessa www.selry.fi/aluevaalit.

Äänestämällä aluevaaleissa voit vaikuttaa toimivien sote-palveluiden ja pelastustoimen lisäksi esimerkiksi hyvinvointialueiden kotimaisten elintarvikehankintojen puolesta.

Vaalipäivä on sunnuntaina 23.1.2022, jolloin voit äänestää kello 9–20 omassa äänestyspaikassasi. Ennakkoon voit äänestää kotimaassa 12.–18.1.2022 ja ulkomailla 12.–15.1.2022 missä tahansa ennakkoäänestyspaikassa.

Aluevaaleja ei järjestetä Helsingissä ja Ahvenanmaalla.


Kuvassa on Kainuun elintarviketyöläisten ammattiosaston puheenjohtaja, kondiittori ja työsuojeluvaltuutettu Päivi Fonselius, joka on ehdolla aluevaaleissa Kainuun hyvinvointialueella.

Uutista päivitetty 27.1.2022 ja korjattu tieto ehdokkaiden määrästä.

Liity
jäseneksi