Varaa nyt SEL:n 25-vuotisjäsenlomasi

Vuoden 2022 SEL:n 25-vuotisjäsenlomat on julkaistu. Voit viettää jäsenlomasi kylpylähotellissa tai SEL:n omassa kesäpaikassa Koivikkorannassa Kangasniemellä.

Sinulla on oikeus SEL:n maksamaan viiden tai kolmen vuorokauden 25-vuotisjäsenlomaan puolihoidolla, kun olet ollut ammattiliiton jäsen yhtämittaisesti 25 vuotta, joista vähintään 10 viimeistä vuotta SEL:n jäsen.

Sinun on käytettävä 25-vuotisjäsenlomaoikeutesi viimeistään eläkkeellejäämisvuotesi loppuun mennessä. Jos olet siirtynyt eläkkeelle ennen kuin yhtämittainen 25 vuoden jäsenyysaika on tullut täyteen, sinulla ei ole oikeutta 25-vuotisjäsenlomaan.

Kylpylähotellilomia on tarjolla eri puolilla Suomea. Voit viettää 25-vuotisjäsenlomasi myös omatoimilomana SEL:n kesäpaikassa Koivikkorannassa Kangasniemellä.

Hotellilomilla on yhteinen tervetulotilaisuus ja juhlaillallinen, jonka aikana saat SEL:n ansiomerkin kiitokseksi pitkästä jäsenyydestäsi. Jos et halua käyttää 25-vuotisjäsenlomaoikeuttasi, voit täyttää hakemuksen ja tilata ansiomerkkisi postissa kotiisi.


Tutustu SEL:n 25-vuotisjäsenlomiin vuonna 2022 ja täytä lomahakemus


Jos et ole varma, oletko oikeutettu SEL:n 25-vuotisjäsenlomaan, voit tarkistaa asian soittamalla SEL:n jäsenpalveluun 09 4246 1230, joka palvelee maanantaista torstaihin kello 8.30-15.30 ja perjantaisin 8.30-15.