Uusi jäsen, lähde ilmaiseksi SEL:n suurelle jäsenristeilylle 28.–29.1.2023

Nyt kannattaa liittyä liittoon! Tarjoamme 1.4.2022 jälkeen SEL:n jäseneksi liittyneille uusille jäsenille SEL:n jäsenristeilyn buffet-illallisineen maksutta.

SEL tarjoaa 1.4.2022 jälkeen jäseneksi liittyneille liiton uusille jäsenille SEL:n suuren jäsenristeilyn Baltic Princessillä 28.–29.1.2023 ilmaiseksi. Uuden jäsenen liittymislahja sisältää majoituksen E2-hytissä sekä buffet-illallisen ruokajuomineen. Uusien jäsenten maksuttomia paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Etu ei koske uusia opiskelijajäseniä.

SEL:n jäsenristeilylle osallistuminen edellyttää vähintään 18 vuoden ikää ja voimassa olevaa SEL:n jäsenyyttä. Jos vaihdat liittoa tai eroat liitosta ennen 28.1.2023, menetät oikeutesi osallistua jäsenristeilylle. Jos esimerkiksi palaat kesätyön jälkeen syksyllä päätoimiseksi opiskelijaksi, olet oikeutettu jäsenmaksuvapautukseen opiskeluidesi ajalta ja SEL:n jäsenyytesi säilyy, kun ilmoitat liiton jäsenrekisteriin opiskelustasi tai esimerkiksi työttömäksi jäämisestä.

Osa ammattiosastoista järjestää jäsenilleen SEL:n jäsenristeilylle maksuttoman yhteiskuljetuksen, johon voivat osallistua myös uudet jäsenet.

E-hytit eivät ole normaalissa myynnissä. Uudet jäsenet voivat varata risteilyltä myös A- tai B-hytin, jolloin heitä koskevat samat hyttihinnat ja ammattiosaston tuet kuin muitakin jäseniä.

Lue lisää ja varaa paikkasi SEL:n suurelta jäsenristeilyltä osoitteesta www.selry.fi/risteily.


Uutiseen päivitetty 21.9.2022 SEL:n jäsenristeilyn uusi ajankohta, reitti ja laiva sekä uuden jäsenen edun hyttiluokan muutos.