Aika, reitti ja laiva vaihtuivat: SEL:n jäsenristeily on 28.–29.1.2023 Baltic Princessillä

Nyt se on varmaa: SEL:n suuri jäsenristeily toteutuu sittenkin, mutta ajankohta, reitti ja laiva vaihtuivat.

Tallinkin vuokrattua Silja Europan Alankomaihin, SEL:n suuren jäsenristeilyn ajankohtaa jouduttiin siirtämään viikolla eteenpäin ja samalla reitti ja laiva vaihtuivat. SEL:n suuri jäsenristeily on 28.–29.1.2023 Baltic Princessillä, joka lähtee Turusta Kapellskäriin lauantaina kello 18.30 ja on takaisin Turussa sunnuntaina kello 16.30.

Jäsenristeilylle jo tehdyt varaukset siirtyvät automaattisesti uuteen ajankohtaan ja laivaan. Jäsenristeilyn hintoihin muutokset eivät vaikuta, ne pysyvät samoina. Jos uusi ajankohta tai lähtöpaikka ei sovi sinulle, voit perua varauksesi maksutta sähköpostilla saamiesi ohjeiden mukaisesti.

– Pahoittelemme muutoksista jäsenillemme aiheutuvaa haittaa, mutta olemme iloisia, että jäsenristeilymme toteutuu ja pääsemme kokoontumaan isolla selliläisten porukalla tammikuussa, SEL:n järjestöpäällikkö Pekka Närhinen sanoo.

Närhisen mukaan SEL:n jäsenristeilyn esiintyjät julkaistaan lähiaikoina, kun esiintyjät on saatu vahvistettua myös risteilyn uudelle ajankohdalle. Koko risteilyohjelma julkaistaan lähempänä jäsenristeilyä.

Jo yli tuhat selliläistä on varannut paikkansa SEL:n suurelta jäsenristeilyltä ja puolet ammattiosastoista on jo ilmoittanut tuestaan risteilylle osallistuville jäsenilleen.


SEL:n jäsenet voivat ilmoittautua risteilylle jälleen 28.9.2022 alkaen osoitteessa www.selry.fi/risteily