SEL:n jäsenet saavat alennusta polttoaineista Nesteeltä 1.1.2023 alkaen

SEL:n jäsenet saavat 1.1.2023 alkaen käyttöönsä uuden jäsenedun, kun polttoaineista alkaa saada alennusta Nesteen asemilta.

SEL:n jäsenet saavat 1.1.2023 alkaen Nesteen asemilta polttoaineista eli bensiinistä ja dieselistä alennusta 2,1 senttiä/litra. Alennusta ei saa Neste Express -automaattiasemilta tai Neste Truck -asemilta tai jos käytät maksamiseen Neste-korttia.

Alennuksen saat älypuhelimeen ladattavalla Neste-mobiilisovelluksella tai SEL:n uuden jäsenkortin magneettiraidalla. Uusi jäsenkortti postitetaan kaikille SEL:n jäsenille tammikuun 2023 aikana.

Saat edun käyttöösi jo ennen kuin saat postissa uuden SEL:n jäsenkorttisi, kun lataat puhelimeesi 1.1.2023 alkaen Neste-sovelluksen ja lisäät sovellukseen SEL:n jäsennumerosi tai kun maksat tankkauksen Neste-sovelluksella.

Katso osoitteesta www.selry.fi/neste ohjeet, miten lataat puhelimeesi Neste-äpin ja lisäät SEL:n jäsennumerosi sovellukseen. SEL:n jäsennumerosi löydät jäsenkortistasi tai SEL:n eAsioinnista osoitteesta www.selry.fi/easiointi.