Nesteeltä polttoainealennusta

SEL:n jäsenet saavat 1.1.2023 alkaen Nesteen asemilta polttoaineista eli bensiinistä ja dieselistä alennusta 2,1 senttiä litralta. Alennusta ei saa Neste Express -automaattiasemilta tai Neste Truck -asemilta tai jos käytät maksamiseen Neste-korttia.

Alennuksen saat älypuhelimeesi ladattavalla Neste-mobiilisovelluksella tai SEL:n uuden jäsenkortin magneettiraidalla. Uusi jäsenkortti postitetaan kaikille SEL:n jäsenille tammikuun 2023 aikana.

Saat edun käyttöösi jo ennen kuin saat uuden jäsenkorttisi, kun lataat puhelimeesi Neste-sovelluksen ja lisäät sovellukseen SEL:n jäsennumerosi tai kun maksat tankkauksen Neste-sovelluksella. SEL:n jäsennumerosi löydät jäsenkortistasi tai SEL:n eAsioinnista osoitteesta www.selry.fi/easiointi.

Näin lataat Neste-äpin ja lisäät SEL:n jäsennumeron sovellukseen

  1. Lataa Neste-sovellus puhelimesi sovelluskaupasta GooglePlay tai AppStore.
  2. Avaa sovellus ja siirry asetuksiin oikean yläkulman kolmesta pisteestä.
  3. Valitse korttien hallinta ja etukortit.
  4. Valitse listasta SEL.
  5. Lisää SEL:n jäsennumerosi korttinumerolle varattuun paikkaan ja paina tallenna. Jos jäsennumero ei mahdu kokonaan, jätä kaksi viimeistä numeroa pois. Jäsennumerosi löydät SEL:n jäsenkortistasi tai SEL:n eAsioinnista
  6. Jos SEL ei näy Neste-sovelluksen valikossa, päivitä käytössäsi oleva sovellusversio uusimmaksi versioksi sovelluskaupassa.

Neste-äpin käyttö on maksutonta. Edun voi saada vain yhdellä etukortilla kerrallaan. Lue lisää Nesteen sivuilta.