SEL:n ja ETL:n väliset tes-neuvottelut jatkuvat perjantaina

Elintarvikealan työntekijöiden uusista työehtosopimuksista jatkettiin neuvotteluita tänään. Seuraavan kerran neuvotellaan perjantaina.

Suomen Elintarviketyöläisten Liitto SEL ja Elintarviketeollisuusliitto ETL jatkoivat tänään neuvotteluita elintarvikealan työntekijöiden uusista työehtosopimuksista. Kolmannella neuvottelukerralla jatkettiin osapuolten esitysten läpikäymistä. Neuvottelut jatkuvat perjantaina 20.1.2023.

Neuvotteluissa pyritään löytämään ratkaisu tammikuun loppuun mennessä, sillä SEL:n ja ETL:n väliset elintarvikealan työntekijöiden nykyiset työehtosopimukset ovat voimassa 31.1.2023 asti.

Neuvottelut käydään viidestä yleissitovasta työehtosopimuksesta: leipomoalan, liha-alan, meijerialan, teollisuuden sekä panimo- ja virvoitusjuoma-alan työntekijöiden työehtosopimuksista.

SEL:n ja ETL:n väliset tes-neuvottelut alkoivat keskiviikkona 11.1.2023.

SEL:n neuvottelijoita ovat työehtosopimusneuvottelukunnan jäsenet liittopuheenjohtaja Veli-Matti Kuntonen, liittosihteeri Lea Väänänen, sopimuspäällikkö Erkki Rantamaa, palkkasihteeri Ari Huuki sekä luottamushenkilöt Juha-Pekka Hölkki (leipomoala), Tommi Stenberg (liha-ala), Toni Rajavaara (meijeriala), Maarit Lähteenmäki (teollisuusala) ja Ville Sipilä (teollisuusala).

Katso, miten tes-neuvottelut etenevät ja lue lisää tes-uutisia osoitteesta www.selry.fi/tes