SEL:n aluetoimistot edelleen suljettu toistaiseksi, palvelemme jäseniämme puhelimella ja sähköisesti

SEL:n aluetoimistot ovat edelleen suljettuina toistaiseksi. Palvelemme jäseniämme puhelimella ja sähköpostilla normaalisti, mutta jäsenpalvelua annetaan kasvokkain aluetoimistoilla vain etukäteen sovituissa tapaamisissa.

SEL:n ammattiosastot ja aluejärjestöt ovat itsenäisiä yhdistyksiä, jotka päättävät itse kokoustensa ja tapahtumiensa järjestämisestä. Väliaikainen lakimuutos mahdollistaa, että yhdistyksen kevätkokous tai vuosikokous voidaan pitää tänä vuonna syyskuun loppuun mennessä. Yhdistyksen hallituksen on kuitenkin laadittava tilinpäätös 30.6.2020 mennessä.

SEL:n tapahtumat järjestetään turvallisuustoimet ja muut koronarajoitukset huomioiden. Tällä hetkellä alle 50 henkilön tilaisuudet ovat sallittuja. Jos järjestelyissä noudatetaan THL:n ja OKM:n ohjetta, myös 50-500 henkilön tilaisuuksia voi järjestää.

Näillä perusohjeilla koronavirus tai muut flunssat ja influenssat eivät pääse leviämään:

  • Pese kätesi usein ja huolellisesti.
  • Yski ja aivasta aina nenäliinaan tai hihaan.
  • Pidä vähintään metrin, mielellään kahden metrin turvaväli toisiin ihmisiin.
  • Jos sinulla on hengitystieinfektion eli flunssan oireita tai muita koronaviruksen oireita, pysy kotona.
  • Mene testiin, jos epäilet koronavirustartuntaa.

SEL:n 25-vuotisjäsenlomia järjestetään jälleen normaalisti. Seuraava 25-vuotisjäsenloma on Kylpylähotelli Sanissa Kalajoella 17.-22.8.2020.

SEL:n kurssit Murikka-opistolla ja Kiljavan opistolla alkavat jälleen kesän jälkeen. Myös KSL-opintokeskuksen kursseilla palataan kesän jälkeen lähiopetukseen.

SEL:n jäsenten kaikki ulkomaan edustusmatkat, kokoukset ja koulutukset on peruttu 30.9.2020 asti.

Seuraa tiedotustamme osoitteessa www.selry.fi/korona