Kysy lisää lomista

SEL:n lomavastaava Anja Toija, p. 040 553 2045, lomat@selry.fi

25-vuotisjäsenlomalle hakeminen

Lomalle tulee hakea viimeistään kuukautta ennen loma-ajankohtaa. Lomalle voit ottaa halutessasi mukaan puolison tai ystävän, jonka osalta varauksista ja kustannuksista vastaat itse.

Täytä ja tulosta hakemus ja lähetä se allekirjoitettuna osoitteeseen SEL/jäsenlomat, Asemamiehenkatu 2, 8. krs, 00520 Helsinki

25-vuotisjäsenlomat

Sinulla on oikeus SEL:n maksamaan viiden tai kolmen vuorokauden 25-vuotisjäsenlomaan puolihoidolla, kun olet ollut ay-liikkeen jäsenenä yhtämittaisesti 25 vuotta, joista vähintään 10 viimeistä vuotta SEL:n jäsenenä.

Lomaoikeutta ei ole jäsenellä, joka on siirtynyt eläkkeelle aikaisemmin kuin yhtämittainen 25 vuoden jäsenyysaika on tullut täyteen. Lomaoikeus on käytettävä eläkkeellejäämisvuoden loppuun mennessä.

Lomalle tulee hakea viimeistään kuukautta ennen loman ajankohtaa. Loma toteutuu, kun vähintään viisi jäsentä on lähdössä samalle lomalle.


Viiden vuorokauden lomat


Kylpylähotelli Sani, Kalajoki 17.-22.8.2020

Kylpylähotelli Sani sijaitsee matkailualueen ytimessä, valtatie 8:n varrella. Kalajoen Hiekkasärkkien upeista maisemista löytyy monipuolinen lomakokonaisuus, jossa kaikki on kätevästi saman katon alla: hotelli, kylpylä, ravintolamaailma, kampaamo- ja kauneuspalvelut, hyvän mielen kuntoutuskeskus, hoito-osasto sekä Meriluontokeskus. Lomaan sisältyy kylpylän, uimahallin ja hotellin WelMed-kuntosalin vapaa käyttö ja muuta lomaohjelmaa.

Tutustu kohteeseen http://www.santashotels.fi/fi/hotelsani

Kylpylähotelli Katinkulta, Vuokatti 14.-19.9.2020

Katinkullan kylpylästä löytyy ulkoallas, porealtaita, vastavirtoja sekä hierovia suihkuja. Lekottele ja polski vaikka jokaisessa altaassa tai liiku kauniissa luonnossa. Syksyinen jäsenloma alkaa sunnuntaina ja päättyy perjantaina sisältäen tervetulotilaisuuden ja juhlaillallisen. Kylpylän ja kuntosalin käyttö on maksutonta.

Tutustu kohteeseen www.holidayclubresorts.com/fi/kohteet/katinkulta/

Ikaalisten Kylpylä 18.-23.10.2020

Ikaalisten kylpylä sijaitsee Kyrösjärven rannalla, Tampere-Vaasa valtatien varrella reilun puolen tunnin matkan päässä Tampereelta. Syksyinen jäsenloma alkaa sunnuntaina ja päättyy perjantaina sisältäen tervetulotilaisuuden ja juhlaillallisen. Loma sisältää myös kuntosalin ja kylpylän vapaan käytön aukioloaikoina. Hotelli tarjoaa asukkailleen muuta viikko-ohjelmaa, johon voit osallistua. Liitto ei korvaa näistä tulevia kustannuksia.

Tutustu kohteeseen  https://www.scandichotels.fi/hotellit/suomi/ikaalinen/scandic-ikaalisten-kylpyla

Kylpylähotelli Rauhalahti, Kuopio 25.-30.10.2020

Kylpylähotelli Rauhalahti tarjoaa monipuoliset puitteet kylpyläloman viettoon Kuopiossa. Jäsenlomaan sisältyy kuntosalin ja kylpylän vapaa käyttö, ja muuta vapaa-ajan ohjelmaa. Kuopion kaupunki on lähellä omatoimisesti tutustuttavaksi.

Tutustu kohteeseen www.rauhalahti.fi 

SEL:n 25-vuotisjäsenloma liiton kesäpaikassa Koivikkorannassa


Koivikkoranta, Kangasniemi, kesäkuusta syyskuuhun

Voit viettää SEL:n 25-vuotisjäsenlomasi myös omatoimilomana liiton kesäpaikassa Koivikkorannassa Kangasniemellä. Omatoimiloma sisältää mökkivuokran enintään seitsemäksi vuorokaudeksi sekä oman perhesaunavuoron. Voit myös majoittua mökin sijaan omassa asuntovaunussa tai asuntoautossa, jolloin loma sisältää asuntoauto- ja vaunupaikan enintään seitsemäksi vuorokaudeksi sekä oman perhesaunavuoron. Koivikkoranta on avoinna kesäkuusta syyskuuhun.

Tutustu kohteeseen www.selry.fi/koivikkoranta