SEL:n aluetoimistot aukeavat Etelä-Suomea ja Länsi-Suomea lukuun ottamatta

SEL:n aluetoimistot avaavat ovensa ja palvelevat jäseniä myös kasvokkain ilman ajanvarausta jälleen maanantaista 31.8.2020 alkaen. Kiinni pysyvät edelleen hallituksen alueellisen etätyösuosituksen mukaisesti Etelä-Suomen ja Länsi-Suomen aluetoimistot sekä keskustoimisto, mutta nekin palvelevat jäseniä puhelimella ja sähköpostilla normaalisti.

Kaikki SEL:n toimistot suljettiin koronavirusepidemian varotoimena 16.3.2020, mutta nyt viisi aluetoimistoa voidaan avata.

– Aina kun asioit paikan päällä aluetoimistolla, suosittelemme, että soitat meille etukäteen ja varmistat, että toimistolla ollaan paikalla, SEL:n järjestöpäällikkö Pekka Närhinen muistuttaa.

SEL:n tapahtumat järjestetään koronarajoitukset ja turvatoimet huomioiden. Syyskuussa voi järjestää myös yli 50 henkilön yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokouksia, jos osallistujien turvallisuus voidaan varmistaa THL:n ja OKM:n ohjeen mukaisesti.

SEL:n 25-vuotisjäsenlomat pyörivät tällä hetkellä normaalisti. Seuraava 25-vuotisjäsenloma on Kylpylähotelli Katinkullassa Vuokatissa syyskuussa. Myös SEL:n kurssit Murikka-opistolla ja Kiljavan opistolla ovat alkaneet koronatauon jälkeen. KSL-opintokeskuksenkin kursseilla on palattu takaisin lähiopetukseen.

Ammattiosastot ja aluejärjestöt ovat itsenäisiä yhdistyksiä, jotka päättävät itse kokoustensa ja tapahtumiensa järjestämisestä. Väliaikainen lakimuutos mahdollistaa, että yhdistyksen kevätkokous tai vuosikokous voidaan pitää tänä vuonna syyskuun loppuun mennessä.


Uutista päivitetty 26.8.2020 AVI:n tiedotteen mukaisesti.

Seuraa tiedotustamme osoitteessa www.selry.fi/korona