SEL ja ETL jatkavat tes-neuvotteluita tiistaina

Neuvottelut elintarvikealan työntekijöiden uusista työehtosopimuksista jatkuivat osapuolten esitysten läpikäymisellä. Tes-neuvotteluita jatketaan tiistaina.

Suomen Elintarviketyöläisten Liitto SEL ja Elintarviketeollisuusliitto ETL ovat tänään jatkaneet neuvotteluita elintarvikealan työntekijöiden uusista työehtosopimuksista. Toisella neuvottelukerralla käytiin läpi osapuolten esityksiä uusiin työehtosopimuksiin. Neuvottelut jatkuvat tiistaina 17.1.2023.

Neuvotteluissa pyritään löytämään ratkaisu tammikuun loppuun mennessä, sillä SEL:n ja ETL:n väliset elintarvikealan työntekijöiden nykyiset työehtosopimukset ovat voimassa 31.1.2023 asti.

Neuvottelut käydään viidestä yleissitovasta työehtosopimuksesta: leipomoalan, liha-alan, meijerialan, teollisuuden sekä panimo- ja virvoitusjuoma-alan työntekijöiden työehtosopimuksista.

SEL:n ja ETL:n väliset tes-neuvottelut alkoivat keskiviikkona 11.1.2023.

SEL:n neuvottelijoita ovat työehtosopimusneuvottelukunnan jäsenet liittopuheenjohtaja Veli-Matti Kuntonen, liittosihteeri Lea Väänänen, sopimuspäällikkö Erkki Rantamaa, palkkasihteeri Ari Huuki sekä luottamushenkilöt Juha-Pekka Hölkki (leipomoala), Tommi Stenberg (liha-ala), Toni Rajavaara (meijeriala), Maarit Lähteenmäki (teollisuusala) ja Ville Sipilä (teollisuusala).

Katso, miten tes-neuvottelut etenevät ja lue lisää tes-uutisia osoitteesta www.selry.fi/tes

Liity
jäseneksi