Neuvotteluita elintarvikealan työntekijöiden työehtosopimuksista jatketaan maanantaina

SEL:n ja ETL:n väliset työehtosopimusneuvottelut jatkuivat tänään ja seuraavan kerran neuvotellaan maanantaina.

Suomen Elintarviketyöläisten Liitto SEL ja Elintarviketeollisuusliitto ETL jatkoivat tänään neuvotteluita elintarvikealan työntekijöiden uusista työehtosopimuksista. Neuvottelut jatkuvat maanantaina 23.1.2023.

SEL:n liittohallitus käsittelee neuvottelutilannetta kokouksessaan torstaina 26.1.2023.

Neuvotteluissa pyritään löytämään ratkaisu tammikuun loppuun mennessä, sillä SEL:n ja ETL:n väliset elintarvikealan työntekijöiden nykyiset työehtosopimukset ovat voimassa 31.1.2023 asti.

Neuvottelut käydään viidestä yleissitovasta työehtosopimuksesta: leipomoalan, liha-alan, meijerialan, teollisuuden sekä panimo- ja virvoitusjuoma-alan työntekijöiden työehtosopimuksista.

SEL:n ja ETL:n väliset tes-neuvottelut alkoivat keskiviikkona 11.1.2023.

SEL:n neuvottelijoita ovat työehtosopimusneuvottelukunnan jäsenet liittopuheenjohtaja Veli-Matti Kuntonen, liittosihteeri Lea Väänänen, sopimuspäällikkö Erkki Rantamaa, palkkasihteeri Ari Huuki sekä luottamushenkilöt Juha-Pekka Hölkki (leipomoala), Tommi Stenberg (liha-ala), Toni Rajavaara (meijeriala), Maarit Lähteenmäki (teollisuusala) ja Ville Sipilä (teollisuusala).

Katso, miten tes-neuvottelut etenevät ja lue lisää tes-uutisia osoitteesta www.selry.fi/tes

Liity
jäseneksi