Lähde tänä vuonna SEL:n 25-vuotisjäsenlomalle

Onko sinulla SEL:n 25-vuotisjäsenlomasi pitämättä? Voit viettää jäsenlomasi kylpylähotellissa tai SEL:n kesäpaikassa Koivikkorannassa Kangasniemellä.

Sinulla on oikeus SEL:n maksamaan viiden tai kolmen vuorokauden 25-vuotisjäsenlomaan hotellissa puolihoidolla, kun olet ollut ammattiliiton jäsen yhtämittaisesti 25 vuotta, joista vähintään 10 viimeistä vuotta SEL:n jäsen. SEL korvaa myös matkakulusi kotoasi lomakohteeseen ja takaisin halvinta matkustustapaa käyttäen.

Sinun on käytettävä 25-vuotisjäsenlomaoikeutesi viimeistään eläkkeellejäämisvuotesi loppuun mennessä. Sinulla ei ole oikeutta 25-vuotisjäsenlomaan, jos olet siirtynyt eläkkeelle ennen kuin yhtämittainen 25 vuoden jäsenyysaika on tullut täyteen.

Lomia on tarjolla kylpylähotelleissa eri puolilla Suomea. Voit viettää 25-vuotisjäsenlomasi myös enintään viikon omatoimilomana SEL:n kesäpaikassa Koivikkorannassa Kangasniemellä. Koivikkorannassa voit lomailla mökissä tai omassa asuntoautossa tai asuntovaunussa. Saat koko mökin seurueesi käyttöön ja lisäksi yhden yksityisen saunavuoron.

Hotellilomilla on yhteinen tervetulotilaisuus ja juhlaillallinen, jonka aikana saat SEL:n ansiomerkin kiitokseksi pitkästä jäsenyydestäsi. Jos et halua käyttää 25-vuotisjäsenlomaoikeuttasi, voit täyttää hakemuksen ja tilata ansiomerkkisi postissa kotiisi.

Nyt voit täyttää ja lähettää hakemuksesi tai antaa palautetta myös kokonaan sähköisesti.


Tutustu SEL:n 25-vuotisjäsenlomiin vuonna 2023 ja täytä lomahakemus


Jos et ole varma, oletko oikeutettu SEL:n 25-vuotisjäsenlomaan, voit tarkistaa asian soittamalla SEL:n jäsenpalveluun 09 4246 1230, joka palvelee maanantaista torstaihin kello 8.30–15.30 ja perjantaisin 8.30–15.