Kaikki SEL:n jäsenet saavat tammikuussa uuden jäsenkortin postissa

Lähetämme kaikille jäsenillemme uuden jäsenkortin tammikuussa. SEL:n uudella jäsenkortilla saa 1.1.2023 alkaen polttoaineista alennusta Nesteen asemilta.

Kaikki SEL:n jäsenet saavat uuden jäsenkortin postissa tammikuun aikana. Työikäisten SEL:n jäsenten uusi jäsenkortti on voimassa vuoden 2024 loppuun asti. Eläkkeellä olevien SEL:n jäsenten eli vapaajäsenten uusi jäsenkortti on voimassa toistaiseksi.

SEL:n jäsenet saavat 1.1.2023 alkaen Nesteen asemilta polttoaineista eli bensiinistä ja dieselistä alennusta 2,1 senttiä litralta älypuhelimeen ladattavalla Neste-mobiilisovelluksella tai SEL:n uuden jäsenkortin magneettiraidalla. Alennusta ei saa Neste Express -automaattiasemilta tai Neste Truck -asemilta tai jos käytät maksamiseen Neste-korttia.

Työikäisten SEL:n jäsenten jäsenkortti toimii myös Turvan matkavakuutuskorttina.

Jos et ole saanut postissa uutta jäsenkorttiasi 31.1.2023 mennessä, osoitteesi on todennäköisesti väärin jäsenrekisterissämme tai korttisi on hukkunut matkalla. Olethan yhteydessä omaan SEL:n aluetoimistoosi toimistonhoitajaan tai SEL:n jäsenpalveluun numeroon 09 4246 1230 asian selvittämiseksi. Palvelemme puhelimitse maanantaista torstaihin kello 8.30–15.30 ja perjantaisin kello 8.30–15.

Tutustu SEL:n jäsenetuihin osoitteessa www.selry.fi/jasenedut.