Älä jää rannalle SEL:n suurelta jäsenristeilyltä, vielä ehdit mukaan

SEL:n suurelle jäsenristeilylle on lähdössä jo 1100 selliläistä ympäri Suomea, mutta vielä ehtii ja mahtuu mukaan.

SEL:n suuri jäsenristeily valtaa TallinkSiljan Baltic Princessin 28.–29.1.2023. Laiva lähtee Turusta Kapellskäriin lauantaina 28.1.2023 kello 18.30 ja on takaisin Turussa sunnuntaina 29.1.2023 kello 16.30.

Risteilyllä selliläiset pääsevät nauttimaan Dingon ja DJ Oku Luukkaisen keikkojen lisäksi Eeli Hallikaisen trubaduurikeikasta. Laivayhtiön puolesta musiikkia tarjoilevat myös bilebändi Beatwave, trubaduuri Olli Alexander, tanssiyhtye Markku Ketola Trio sekä pianisti Dimitrius.

Koko risteilyohjelma julkaistaan vasta juuri ennen risteilyä, mutta hauskassa ohjelmassa on luvassa ainakin pikatreffit, bingo, pubivisa ja pokeriturnaus. Lisäksi laivalla ratkaistaan SEL:n karaokemestaruus.

Tulossa on varmasti ikimuistoinen reissu, sillä 1100 selliläistä on jo varannut paikkansa SEL:n suurelta jäsenristeilyltä.

– Tältä jäsenristeilyltä ei kannata jäädä kotiin. Monet ammattiosastot tukevat jäsentensä osallistumista risteilylle sekä tarjoavat ilmaisen yhteiskuljetuksen Turkuun tai korvaavat matkakulut, joten nyt on mahdollisuus lähteä edullisesti risteilemään ja nostattamaan selliläistä yhteishenkeä, jota tarvitsemme juuri alkaneissa tes-neuvotteluissakin, SEL:n järjestöpäällikkö Pekka Närhinen muistuttaa.

Edulliset jäsenristeilyhinnat sisältävät hyttipaikan lisäksi buffet-illallisen ruokajuomineen. Meriaamiaisen voi halutessaan ostaa erikseen. Jäsenristeilyn hinnat sekä oman ammattiosastosi tuen, joka vähennetään hinnasta, löydät osoitteesta www.selry.fi/risteily.

Tällä hetkellä jäsenristeilyllä on paikkoja vielä hyvin jäljellä.

– Myymme hyttejä niin kauan kuin vapaita paikkoja riittää, mutta ei kannata odottaa liian pitkään, vaan hoitaa oma varaus viimeistään nyt kuntoon, Närhinen sanoo.

Risteilyllä ei ole mahdollisuutta nousta maihin Ruotsissa. Pohjoismaiden kansalaiset eivät tarvitse risteilylle passia, mutta henkilöllisyys on tarvittaessa voitava todistaa esimerkiksi ajokortilla. Muiden maiden kansalaiset tarvitsevat passin tai kuvallisen henkilökortin ja mahdollisesti viisumin.

SEL:n jäseneksi 1.4.2022 jälkeen liittyneet uudet jäsenet saavat ilmaisen risteilyn E2-hytissä sekä buffet-illallisen ruokajuomineen. Uusien jäsenten maksuttomia paikkoja on rajoitetusti.


Katso SEL:n jäsenristeilyn hinnat, ammattiosastosi tuki ja varaa paikkasi: www.selry.fi/risteily

Jos sinulla on kysyttävää SEL:n jäsenristeilystä, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen risteily@selry.fi tai soittaa numeroon 09 4246 1280, joka palvelee maanantaista perjantaihin kello 9–11.