Vielä ehdit mukaan SEL:n Talvipäiville Tahkolle, jossa esiintyy Elastinen

SEL:n Talvipäiville Tahkolle 4.–6.2.2022 on ilmoittautunut jo yli 250 selliläistä. Vielä ehtii hyvin mukaan, sillä ilmoittautumisaikaa on 10.12.2021 asti.

Talvipäivien majoitukset varataan suoraan majoituspaikoista. Vaihtoehtoja on monenlaisia hotellista lomahuoneistoihin. Break Sokos Hotel Tahko on tällä hetkellä täynnä, mutta tilanne elää eli peruutuksia saattaa tulla ja huoneita vapautua.

– Jos hotelli on täynnä, kannattaa katsoa muut majoitusvaihtoehdot, sillä myös niissä on tarjolla edullista majoitusta ja kahden hengen tai isompia huoneita, SEL:n Itä-Suomen aluetoimiston toimistonhoitaja Rainer Kettunen vinkkaa.

Suurin osa Talvipäivien osallistujista saapuu Tahkolle perjantaina, jolloin pääsee jo illalla lämmittelemään karaoke-etkoilla tai suosikkiartisti Anna Abreun keikalla Piazzalla.

– Abreun keikalle jokainen ostaa oman lipun joko etukäteen Tiketistä tai jos lippuja on jäljellä, paikan päältä edulliseen hintaan. Liput ovat tulossa myyntiin lähiaikoina, Kettunen kertoo.

Tahkolla on tarjolla tekemistä jokaiseen makuun. Ohjelmassa on muun muassa pilkkiä, keilausta, pöytäfutista, lämärikisa, kiipeilyseinää, lumikenkäilyä, sähköfatbikeilyä, pubivisaa ja karaoketanssit. Lisäksi omalla kustannuksella voi käydä esimerkiksi laskettelemassa tai lumilautailemassa Tahkon rinteessä.

Nuorilla selliläisillä on omat treffit rinteen legendaarisessa Pehkubaarissa lauantaina kello 15-18.

– Kaikki alle 35-vuotiaat SEL:n jäsenet ovat tervetulleita paikalle hengailemaan ja tutustumaan toisiin nuoriin selliläisiin. Meillä on myös sauna ja palju käytössä. Lähdemme yhdessä kohti Pehkubaaria kello 14.30 Break Sokos Hotel Tahkon pääsisäänkäynnin edestä, SEL:n järjestötoimitsija Chau Nguyen sanoo.

Talvipäivien ohjelman päättää juhlaillallinen ja iltabileet Piazzassa, joissa esiintyy Suomen suosituimpiin rap-artisteihin lukeutuva Elastinen. Iltabileet ja Elastisen keikka on maksuton kaikille SEL:n Talvipäivien osallistujille, jotka ovat ilmoittautuneet etukäteen ja varanneet lipun keikalle osoitteessa www.selry.fi/talvipaivat.

SEL järjestää maksuttomia yhteiskuljetuksia Kuopiosta Tahkolle. Ensimmäinen linja-auto lähtee perjantaina kello 19 Kuopion matkakeskuksesta ja on perillä Tahkolla noin kello 20. Toinen linja-auto lähtee lauantaina kello 8 Kuopion matkakeskuksesta ja on perillä Tahkolla noin kello 9. Bussit lähtevät matkakeskuksen linja-autoaseman puolelta. Tahkolta Kuopioon pääsee sunnuntaina bussilla, joka lähtee Break Sokos Hotel Tahkon pääsisäänkäynniltä kello 10. Bussi on perillä Kuopion matkakeskuksessa noin kello 11.

– Yhteiskuljetuksiin ilmoittaudutaan samalla nettilomakkeella kuin Talvipäiville. Jos olet jo ilmoittautunut Talvipäiville, voit varata paikan yhteiskuljetuksesta saamasi vahvistussähköpostin ”Muokkaa tietojasi” -linkin kautta, Kettunen toteaa.

Lue lisää www.selry.fi/talvipaivat ja ilmoittaudu SEL:n Talvipäiville viimeistään 10.12.2021. Monet ammattiosastomme tukevat SEL:n Talvipäiville osallistuvia jäseniään ja osa ammattiosastoista järjestää lisäksi ryhmämatkan Talvipäiville. Seuraa siis oman ammattiosastosi tiedotusta ja jos ammattiosastosi järjestää ryhmämatkan, ilmoittaudu Talvipäiville oman osastosi ohjeiden mukaisesti.