Vielä ehdit mukaan elintarvikealojen työsuojelun ajankohtaispäivään Tampereelle 2.10.2019

Työturvallisuuskeskuksen elintarviketeollisuuden työalatoimikunta järjestää elintarvikealojen työsuojelun ajankohtaispäivän keskiviikkona 2.10.2019 kello 9-16 Tampereella Scandic Koskipuistossa. Päivän aikana saadaan uusia näkökulmia työpaikkojen työturvallisuustyöhön, jaetaan hyviä käytäntöjä sekä kuullaan ajankohtaisista asioista.

Ajankohtaispäivän kohderyhmää ovat elintarvikealan yritysten työsuojeluhenkilöt, kuten työsuojeluvaltuutetut, työsuojelupäälliköt, tuotantopäälliköt ja työnjohtajat. Hinta on 195 euroa/osallistuja + alv 24 %. Alle 50 palkansaajan työnantajat saavat 20 %:n alennuksen osallistumismaksusta. Hintaan sisältyy kurssimateriaali sekä lounas ja kahvit.

SEL suosittelee, että työntekijöiden luottamushenkilöt sopivat työnantajansa kanssa, että työnantaja maksaa henkilöstön edustajien osallistumisen elintarvikealojen ajankohtaispäivään.


Ilmoittautumiset Työturvallisuuskeskuksen verkkosivuilla 17.9.2019 mennessä

Liity
jäseneksi