Vielä ehdit mukaan elintarvikealan työturvallisuuden ajankohtaispäivään 29.11.2022

Elintarvikealan ajankohtaispäivässä on tarjolla uusia ideoita ja hyviä käytänteitä työpaikan työsuojelutyöhön sekä tietoa työturvallisuusasioista.

Työturvallisuuskeskuksen elintarviketeollisuuden työalatoimikunta järjestää elintarvikealan ajankohtaispäivän tiistaina 29.11.2022 kello 9.30–16.30 Original Sokos Hotel Vaakunassa Hämeenlinnassa.

Ajankohtaispäivän aiheita ovat:

– Erilaisuus työyhteisön voimavaraksi
– Tapaturmien tutkinta, työsuojeluvastuut
– Elintarvikealan ajankohtaiset kuulumiset
– Paneelikeskustelu: Turvallisuus työpaikalla syntyy monesta asiasta
– Tutustumiskäynti: Hämeen ammatti-instituutin meijerialan koulutus

Ajankohtaispäivän kohderyhmää ovat elintarvikealan yritysten työsuojeluhenkilöt, kuten työsuojeluvaltuutetut, työsuojelupäälliköt, tuotantopäälliköt ja työnjohtajat.

Hinta on 150 € + alv 24 % eli 186 euroa/osallistuja. Alle 50 palkansaajan työnantajat saavat 20 %:n alennuksen osallistumismaksusta. Hintaan sisältyy kurssimateriaali sekä lounas ja kahvi. SEL suosittelee, että työntekijöiden luottamushenkilöt sopivat työnantajansa kanssa, että työnantaja maksaa henkilöstön edustajien osallistumisen elintarvikealan ajankohtaispäivään.

Ilmoittaudu elintarvikealan ajankohtaispäivään Työturvallisuuskeskuksen koulutuskalenterin kautta 14.11.2022 mennessä

Kuva on EuroSafety-messuilta, jotka olivat Tampereen messukeskuksessa 13.–15.9.2022.

Liity
jäseneksi