Varaa ilmainen lippusi SEL:n kesävestareille, joissa esiintyvät Pete Parkkonen, Gasellit ja Sugar Shaker

SEL:n Kesäpäivät ovat tänä vuonna kesävestarit! Varaa nyt ilmainen lippusi SEL:n kesävestareille, jotka ovat Tampereella Eteläpuistossa lauantaina 14.8.2021 kello 14-21.

SEL:n kesävestareilla soi rokki, räppi ja poppi, sillä musiikista vastaavat Sugar Shaker, Gasellit ja Pete Parkkonen. Livemusiikin lisäksi DJ soittaa musiikkia.

Varaa nyt ilmainen festarilippusi osoitteesta www.selry.fi/kesapaivat. Toimi nopeasti, sillä lippuja on rajoitettu määrä.

Samalla voit ilmoittautua mukaan kaupunkisuunnistukseen tai Eteläpuistossa käytäviin kisailuihin, joihin voit osallistua ennen kesävestareiden alkua kello 11-13. Vaihtoehtoina ovat petanque, rantaonginta, mökkitikka, SUP-lautailu ja kuplajalkapallo.

Edulliset jäsenetuhinnat ja varauslinkit hotelleihin löydät osoitteesta www.selry.fi/kesapaivat. Ennen kuin varaat majoituksen, tarkista, onko ammattiosastosi tehnyt jo ryhmävarauksen. Monet ammattiosastot myös tukevat kesävestareille osallistuvia jäseniään.


SEL:n kesävestareille voivat varata lippuja vain SEL:n jäsenet. Jos olet elintarvikealalla töissä, mutta et ole vielä SEL:n jäsen, liity jäseneksi nyt.

Lisäys 3.8.2021: SEL:n kesävestarit on peruttu huonontuneen koronatilanteen takia