Varaa ilmainen lippusi SEL:n kesäfestareille, jotka ovat Hämeenlinnassa 26.8.2023

Varaa nyt ilmainen lippusi SEL:n kesäfestareille, jotka ovat lauantaina 26.8.2023 kello 16–22 Hämeenlinnassa Linnanpuistossa.

SEL:n kesäfestarit järjestetään tänä vuonna lauantaina 26.8.2023 kello 16–22 Linnanpuistossa Hämeenlinnassa. Festareiden esiintyjät julkistamme kesäkuussa, mutta koska tulossa on takuuvarmasti hyvät selliläiset bileet, voit jo nyt varata ilmaisen festarilippusi ja majoituksesi osoitteessa www.selry.fi/kesafestarit.

Festarilippu on SEL:n jäsenelle ilmainen. Lisäksi voit varata lipun ilmaiseksi yhdelle seuralaisellesi. Festarit ovat K-18.

Kun varaat festarilippusi, voit samalla ilmoittautua mukaan hauskaan linnasuunnistukseen tai Linnanpuiston aktiviteetteihin, joihin voit osallistua ilmaiseksi ennen kesäfestareiden alkua lauantaina kello 15. Vaihtoehtoina ovat linnasuunnistuksen (1–5 hengen joukkue) lisäksi yksilölajit mökkitikka ja rantaonginta sekä joukkuelajit mölkky (2 hengen joukkue), petanque (2 hengen joukkue) ja köydenveto (3 hengen joukkue).

Tutustu majoitusvaihtoehtoihin osoitteessa www.selry.fi/kesafestarit. Ennen kuin varaat majoituksen itse, tarkistathan, onko ammattiosastosi tehnyt jo ryhmävarauksen. Osa ammattiosastoista tukee jäsentensä osallistumista SEL:n kesäfestareille järjestämällä yhteiskuljetuksen tai korvaamalla matka- tai majoituskuluja. Seuraa oman ammattiosastosi tiedotusta. Jos ammattiosastosi järjestää ryhmämatkan festareille, varaa lippusi, matkasi ja majoituksesi ammattiosastosi ohjeiden mukaisesti.


SEL:n kesäfestareille voivat varata lippuja vain SEL:n jäsenet. Jos olet elintarvikealalla töissä, mutta et ole vielä SEL:n jäsen, liity jäseneksi nyt.