Varaa ilmainen lippusi SEL:n kesäfestareille, joilla esiintyvät Pete Parkkonen, Gasellit ja Sugar Shaker

Varaa nyt ilmainen lippusi SEL:n kesäfestareille, jotka ovat lauantaina 13.8.2022 kello 14–21 Tampereella Eteläpuistossa.

SEL:n kesäfestareilla soi rokki, räppi ja poppi, sillä musiikista vastaavat Sugar Shaker, Gasellit ja Pete Parkkonen. Livemusiikin lisäksi DJ soittaa musiikkia.

Varaa ilmainen festarilippusi osoitteesta www.selry.fi/kesapaivat. Toimi nopeasti, sillä lippuja on rajoitettu määrä.

Samalla voit ilmoittautua mukaan mielenkiintoiseen kaupunkisuunnistukseen tai Eteläpuistossa käytäviin kisailuihin, joihin voit osallistua ennen kesäfestareiden alkua kello 11–13. Vaihtoehtoina ovat mölkky, mökkitikka ja rantaonginta. Lisäksi kiinnostuneet pääsevät testaamaan SUP-lautailua Pyhäjärvellä. Aktiviteetit ovat ilmaisia.

Jäsenetuhinnat ja varauslinkin Original Sokos Hotel Ilvekseen löydät osoitteesta www.selry.fi/kesapaivat. Ennen kuin varaat majoituksen itse, tarkistathan, onko ammattiosastosi tehnyt jo ryhmävarauksen ja ilmoittaudu mukaan ammattiosastosi ohjeiden mukaisesti. Monet ammattiosastot tukevat kesäfestareille osallistuvia jäseniään esimerkiksi maksamalla majoitus- ja matkakuluja.


SEL:n kesäfestareille voivat varata lippuja vain SEL:n jäsenet. Jos olet elintarvikealalla töissä, mutta et ole vielä SEL:n jäsen, liity jäseneksi nyt.