Uusi luottamusmies, olethan jo ilmoittautunut starttikurssille? Luottamusmiesvalinnoista ilmoitetaan SEL:n aluetoimistoon

SEL järjestää kaikille uusille pääluottamusmiehille, varapääluottamusmiehille, osaston luottamusmiehille ja varaluottamusmiehille tammi- ja helmikuussa yhden päivän starttikurssin, jolta saat hyödyllistä tietoa luottamustehtäväsi hoitamiseen ja verkostoidut samalla alueesi muiden luottamusmiesten kanssa.

Etelä-Suomi: Helsingissä 6.2.2021
Länsi-Suomi: Turussa 23.1.2021
Häme-Keski-Suomi: Tampereella 6.2.2021
Kaakkois-Suomi: Lahdessa 23.1.2021
Itä-Suomi: Kuopiossa 30.1.2021
Pohjanmaa: Seinäjoella 30.1.2021
Pohjois-Suomi: Oulussa 30.1.2021

Koronarajoitusten takia luottamusmiesten starttikurssi voidaan järjestää joko osittain tai kokonaan Teams-verkkokoulutuksena. Lisätietoja saat aluetoimistostasi.

Lue lisää osoitteesta www.selry.fi/koulutus ja ilmoittaudu aluetoimistoosi toimistonhoitajalle.


Työpaikan luottamusmiesvalinnoista tehdään lomakkeella ilmoitus omaan SEL:n aluetoimistoon, vaikka samat henkilöt jatkaisivatkin luottamustehtävissä. Aluetoimistot tallentavat valinnat jäsenrekisteriin, jonka perusteella SEL lähettää postia sekä kirjeenä että sähköpostilla työpaikkojen luottamushenkilöille.

Lomakkeet löytyvät osoitteesta www.selry.fi/luottamusmiesvaalit


Onnittelemme kaikkia 1.1.2021 kaksivuotisen toimikautensa aloittaneita uusia ja vanhoja luottamusmiehiämme sekä kiitämme työnsä päättäneitä luottamusmiehiämme! Jos työpaikalla ei ole vielä valittu luottamusmiehiä toimikaudelle 1.1.2021-31.12.2022, valinnat voi tehdä myös kesken kauden. Neuvoja luottamusmiehen valitsemiseksi saatte oman alueen SEL:n aluesihteeriltä.

Liity
jäseneksi