Uusi jäsenetu: SEL:n jäsenyyteen kuuluu Turvan vapaa-ajan matkustajavakuutus 1.1.2018 alkaen

SEL on ottanut jäsenilleen vakuutusyhtiö Turvasta 1.1.2018 alkaen vapaa-ajan matkustajavakuutuksen, jonka ehdoista tiedotetaan jäsenille tarkemmin Elintae-lehdessä 11/2017, joka ilmestyy 21.12.2017.

Vakuutus on voimassa vapaa-aikana tehtävillä ulkomaanmatkoilla sekä kotimaanmatkoilla, jotka ulottuvat vähintään 50 kilometrin päähän vakuutetun kotoa, työpaikalta tai loma-asunnolta.

Matkustajavakuutuksella vakuutettuja ovat vakituisesti Suomessa asuvat liiton jäsenet ja opiskelijajäsenet. Vakuutus on voimassa siihen päivään saakka, jolloin jäsen täyttää 68 vuotta. Jos jäsen jää pysyvälle eläkkeelle ennen kuin täyttää 68 vuotta, vakuutus on voimassa siihen päivään saakka, jolloin jäsen jää pysyvälle eläkkeelle. Vakuutettuja ovat myös mukana matkustavat alle 18-vuotiaat omat ja samassa taloudessa asuvat lapset, alle 18-vuotiaat puolison lapset sekä omat alle 18-vuotiaat lapsenlapset.

Turvan muut edut SEL:n jäsenille: www.turva.fi/sel

Kaikki SEL:n jäsenet on vakuutettu lisäksi Turvan Järjestövakuutuksella SEL:n järjestötehtävissä ja järjestötilaisuuksissa, kuten kokouksissa, koulutuksissa sekä Kesäpäivillä ja Talvipäivillä. Turvan Järjestövakuutus sisältää matkustajavakuutuksen, matkatavaravakuutuksen, matkavastuuvakuutuksen ja matkaoikeusturvavakuutuksen.

Tutustu SEL:n Järjestövakuutukseen