Uusi jäsenetu: Kehitä osaamistasi avoimen korkeakoulun opinnoilla

Kiinnostaako sinua opiskelu avoimessa korkeakoulussa? SEL tukee jäsentensä työelämässä tarvittavia taitoja kehittäviä opintoja avoimessa korkeakoulussa.

Avoimessa korkeakoulussa jokainen voi opiskella itseään kiinnostavien alojen opintoja aiemmasta koulutustaustasta tai iästä riippumatta. Opintoja on tarjolla lähiopintoina ja verkko-opintoina ympäri Suomea. Opinnot avoimessa korkeakoulussa ovat maksullisia, mutta osa korkeakouluista tarjoaa myös maksuttomia opintoja esimerkiksi työttömille ja lomautetuille.

– Kehitämme jäsentemme osaamista tarjoamalla monipuolisen kattauksen koulutusta sekä liiton omissa koulutuksissa että koulutusyhteistyökumppaneidemme Murikka-opiston ja KSL-opintokeskuksen kautta. Tällä uudella jäsenedulla tuemme jäseniämme, jotka haluavat lisätä työelämäosaamistaan opiskelemalla avoimessa korkeakoulussa, SEL:n järjestöpäällikkö Pekka Närhinen kertoo. 

SEL tukee SEL:n jäsenten työelämään liittyviä opintoja avoimessa ammattikorkeakoulussa tai avoimessa yliopistossa enintään 200 eurolla/jäsen/kalenterivuosi. Jäsenen on etukäteen hakemus täyttämällä varmistettava, että yksittäinen opintojakso tai opintokokonaisuus kuuluu SEL:n tukemien avoimen korkeakoulun opintojen piiriin.


Tutustu SEL:n koulutustarjontaan osoitteessa www.selry.fi/koulutus


Toimi näin, kun haluat saada SEL:n tuen opinnoillesi:

  1. Ennen kuin aloitat opintojakson, täytä lomake osoitteessa www.selry.fi/avoin
  2. Kun olet suorittanut opintojakson, täytä lomake osoitteessa www.selry.fi/avoin