Uudistuneeseen Koivikkorantaan ehtii lomailemaan vielä syyskuussakin 

SEL:n kesäpaikka Koivikkoranta on ollut tänä kesänä jäsenten ahkerassa käytössä ja elokuun viimeiset vapaat mökit viedään nyt käsistä. Syyskuussa Koivikkorannassa on edelleen hyvin vapaana mökkejä.

SEL:n kesäpaikassa Koivikkorannassa Kangasniemellä Lääminki-järven rannalla on ollut tänäkin kesänä erittäin vilkasta. Koivikkorannan 11 mökkiä ovat täyttyneet lomailijoista. Myös karavaanareita ja telttailijoita on ollut hyvin liikkeellä. 

– Kesä- ja heinäkuussa Koivikkorannan mökit ovat olleet täyteen varattuja ja elokuukin alkaa olla jo täynnä. Erityisesti elokuun viikonloput ovat varattuja, mutta viikoilta löytyy vielä lyhyitä vapaita pätkiä. Syyskuussa varauskirjasta löytyy kokonaisia vapaita viikkojakin mökeistä. Kannattaa soittaa meille ja kysyä vapaista mökeistä ja peruutuspaikoista, Koivikkorannan hoitaja Minna Ylönen ohjeistaa. 

Asuntoautoille, asuntovaunuille sekä teltoille Koivikkorannasta löytyy käytännössä aina tilaa. 

Vakikävijöiden lisäksi Koivikkorannassa on lomaillut tänä kesänä moni selliläinen ensimmäistä kertaa.

– Ihmiset ovat viihtyneet hyvin ja monet ovat sanoneet, että olisivat vaikka kaksikin viikkoa, jos se vain olisi mahdollista. Moni on sanonut tulevansa varmasti uudelleenkin. Sen lisäksi, että mökit ovat olleet varattuina koko kesän, myös vaunupaikoilla on riittänyt mukavasti väkeä, Ylönen iloitsee. 

Täksi kesäksi kaikkiin Koivikkorannan mökkeihin tehtiin sisällä pintaremonttia ja lisäksi mökkien terassit uusittiin ja laajennettiin. Muutokset ovat saaneet kävijöiltä paljon kiitosta. Ensi kesälle suunnitelmissa on ainakin lasten leikkipaikan parantaminen.

– Viimeiset vuodet ovat olleet Koivikkorannassa melkoista haipakkaa, eikä ensi vuodelle ole mitään suuria uudistuksia tulossa. Enemmänkin mietimme, voisiko kesäpaikkaan kehittää jonkinlaista toimintaa erityisesti vilkkaimman sesongin päätyttyä. Esimerkiksi elokuun viimeisenä viikonloppuna ohjelmassa on venetsialaiset. Vaikka sitä ei ole suuremmin mainostettu, Koivikkoranta näyttää jo olevan täynnä tuona viikonloppuna, Koivikkorannan kehittämisestä vastaavan SEL:n kesäpaikkatoimikunnan puheenjohtaja Ville Vatka kertoo. 

Tänä vuonna Koivikkoranta on näillä näkymin auki 25.9.2022 asti. Ajalla 22.8.–25.9.2022 voimassa ovat alennetut hinnat.

– Koivikkorannan suosio on ollut jälleen tänä kesänä valtavan suuri. Toivottavasti kelit suosivat alkusyksyäkin ja jäsenet muistavat hyödyntää mahdollisuuden ajanviettoon Koivikkorannan hienossa ympäristössä, Vatka päättää.

Ensi kesälle varauksia aletaan ottaa vastaan ensi keväällä.


Tutustu Koivikkorantaan osoitteessa www.selry.fi/koivikkoranta. Tiedustelut ja varaukset, p. 040 722 1182.