Työttömyyskassa hakee ammattitaitoista etuuskäsittelijää

Suomen Elintarviketyöläisten Työttömyyskassa hakee palvelukseensa ammattitaitoista etuuskäsittelijää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan, mielellään mahdollisimman pian.

Etuuskäsittelijän työtehtäviin kuuluu etuushakemusten käsittely ja muut vaihtelevat kassan tehtävät. Kassalla on käytössään YAP-Kassa -maksatusjärjestelmä.

Hakijalta edellytämme työttömyysturvaa koskevan lainsäädännön tuntemusta ja työkokemusta sosiaaliturvan parissa. Hakijalta toivomme kokemusta etuushakemusten käsittelystä ja hyvää tietotekniikan osaamista. Vahvuudeksi katsomme kokemuksen etuuksien takaisinperinnästä.

Tarjoamme mielekkään työn ja hyvien työehtojen lisäksi mukavat työkaverit ja mahdollisuuden kehittää itseään työssä sekä itsenäisesti että työyhteisön kanssa.

Työttömyyskassassa on jäseniä noin 20 000. Kassan toimisto sijaitsee Helsingissä Itä-Pasilassa osoitteessa Asemamiehenkatu 2, 8. krs.

Lisätietoja tehtävästä antaa kassanjohtaja Jenni Korkeaoja, p. 040 846 7511.

Vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen tulee toimittaa viimeistään maanantaina 2.4.2018 sähköpostilla osoitteeseen jenni.korkeaoja@selry.fi. Todistusjäljennöksiä ei tarvitse lähettää.