Työttömyyskassa etsii ammattitaitoista etuuskäsittelijää

Suomen Elintarviketyöläisten Työttömyyskassa hakee palvelukseensa

ETUUSKÄSITTELIJÄÄ

Haemme työttömyyskassaan ammattitaitoista etuuskäsittelijää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan, mielellään mahdollisimman pian.

Etuuskäsittelijän työtehtäviin kuuluu etuushakemusten käsittely ja muut vaihtelevat kassan tehtävät. Kassalla on käytössään YAP-Kassa -maksatusjärjestelmä.

Hakijalta edellytämme työttömyysturvaa koskevan lainsäädännön tuntemusta ja työkokemusta sosiaaliturvan parissa. Hakijalta toivomme kokemusta etuushakemusten käsittelystä ja hyvää tietotekniikan osaamista. Vahvuudeksi katsomme kokemuksen etuuksien takaisinperinnästä.

Tarjoamme mielekkään työn ja hyvien työehtojen lisäksi mukavat työkaverit ja mahdollisuuden kehittää itseään työssä sekä itsenäisesti että työyhteisön kanssa.

Työttömyyskassassa on jäseniä noin 21 000. Kassan toimisto sijaitsee Helsingissä Itä-Pasilassa osoitteessa Asemamiehenkatu 2, 8. krs.

Tehtävästä antaa lisätietoja kassanjohtaja Jenni Korkeaoja, p. 040 846 7511.

Vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen tulee toimittaa viimeistään maanantaina 10.4.2017 sähköpostilla osoitteeseen jenni.korkeaoja@selry.fi.