SEL:n vapaajäsen, jos haluat saada Elintakeen kotiisi jatkossakin, tilaa lehti nyt

SEL:n eläkkeellä oleville vapaajäsenille lähetetään Elintae postissa kotiin jatkossa vain, jos lehden tilaa erikseen.

Jos SEL:n eläkkeellä oleva vapaajäsen haluaa saada SEL:n Elintae-lehden kotiinsa postitettuna myös 1.1.2024 jälkeen, lehti on nyt tilattava erikseen liitosta. Elintae on jatkossakin kaikille SEL:n jäsenille eli myös vapaajäsenille maksuton jäsenetu, mutta eläkeläiset eivät enää saa lehteä automaattisesti.

Voit tilata Elintae-lehden joko SEL:n eAsioinnin kautta osoitteessa www.selry.fi/easiointi tai soittamalla liiton jäsenpalveluun numeroon 09 4246 1230. Tilauksesi on voimassa toistaiseksi. Sinun ei tarvitse uusia tilaustasi vuosittain.

Kun tilaat Elintakeen 19.1.2024 mennessä, tilauksesi jatkuu ilman katkoksia ja saat kotiisi postissa Elintae-lehden 1/2024. Voit tehdä tilauksen myös myöhemmin, jolloin tilauksesi alkaa seuraavasta mahdollisesta Elintakeen numerosta.

Näin tilaat eläkeläisenä Elintae-lehden:

  1. Kirjaudu sisään SEL:n eAsiointiin osoitteessa www.selry.fi/easiointi. eAsiointiin sisäänkirjautumiseen tarvitset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen.
  1. Valitse: Jäsentiedot -> Jäsenedut -> Muokkaa.
  1. Valitse: Elintae-lehti -> ”Haluan” ja tallenna valintasi.
  1. Tarkista, että yhteystietosi ovat oikein ja kirjaudu ulos eAsioinnista.
  1. Jos et voi käyttää eAsiointia, tilaa lehtesi soittamalla numeroon 09 4246 1230, joka palvelee maanantaista torstaihin kello 8.30–15.30 ja perjantaisin kello 8.30–15.

Miksi SEL:n vapaajäsenet eivät saa enää 1.1.2024 jälkeen Elintaetta automaattisesti?

Elintae-lehden kustannukset ovat viime vuosina nousseet merkittävästi paino- ja postituskulujen kasvun vuoksi. Kun lähetämme lehden jatkossa vain niille vapaajäsenillemme, jotka lehteä haluavat lukea, säästämme sekä rahaa että ympäristöä.

Elintae ilmestyy kahdeksan kertaa vuonna 2024 ja on luettavissa sähköisesti Lehtiluukku.fi-palvelussa.

Liity
jäseneksi