SEL:n Talvipäivät Tahkolla peruttu koronarajoitusten takia

SEL:n Talvipäiviä ei voida järjestää Tahkolla 4.–6.2.2022 koronarajoitusten vuoksi.

Huonontuneesta koronatilanteesta seuranneiden viranomaismääräysten vuoksi SEL:n Talvipäiviä ei pystytä järjestämään Tahkolla 4.–6.2.2022. SEL:n Talvipäiville Tahkolle oli ilmoittautunut lähes 500 selliläistä.

– Joudumme nyt valitettavasti perumaan SEL:n Talvipäivät. Olemme todella pahoillamme, että joudumme jälleen perumaan ison jäsentapahtuman. Pahoittelemme jäsenillemme ja yhteistyökumppaneillemme tästä aiheutuvaa haittaa, SEL:n järjestöpäällikkö Pekka Närhinen sanoo.

SEL:n Talvipäivien ajaksi Tahkolta majoituksen varanneet voivat perua varauksensa peruutusehtojen mukaisesti suoraan majoituspaikkaan. SEL:n sopimushinnoilla varatut majoitukset voi perua veloituksetta. Vaihtoehtoisesti majoitusvarauksen voi käyttää ja maksaa itse.

Ensi vuonna SEL:n Talvipäiviä ei järjestetä lainkaan, sillä SEL:n suuri jäsenristeily Tallinnaan järjestetään viikonloppuna 21.–22.1.2023. Jäsenristeilyn myynti alkaa 1.4.2022.

– Tavoitteemme on saada laiva täyteen selliläisiä ja viettää upea jäsenristeily tammikuussa 2023. Toivomme todella, ettei koronatilanne estä enää yhtään isoa jäsentapahtumaamme, joista seuraavana ovat vuorossa SEL:n kesävestarit Tampereella 13.8.2022, Närhinen toteaa.


Kuva on SEL:n Talvipäiviltä Lappeenrannasta vuodelta 2020.