SEL:n Pohjanmaan aluetoimisto uusiin tiloihin

SEL:n Pohjanmaan aluetoimisto muuttaa maanantaina Vaasan keskustassa uusiin toimitiloihin.

SEL:n Pohjanmaan aluetoimisto siirtyy uusiin toimitiloihin Vaasan keskustassa. Aluetoimisto on suljettuna muuttopäivänä maanantaina 12.12.2022. Tiistaista 13.12.2022 alkaen SEL:n Pohjanmaan aluetoimiston uusi osoite on Ylätori 2 A, 3. krs, 65100 Vaasa.

Aluetoimistolla jäseniä palvelevat toimistonhoitaja Paula Mäki-Jussila ja aluesihteeri Markus Forslund. Aluetoimisto on pääsääntöisesti avoinna maanantaista torstaihin kello 8–15.30, lounas- ja asioimistauolla kello 12–13 toimisto on kiinni. Perjantaisin toimisto palvelee kello 8–15 ja on tauolla kello 12–12.30.

Kun asioit paikan päällä aluetoimistolla, varmistathan aina etukäteen soittamalla, että toimistolla ollaan paikalla. SEL:llä on seitsemän aluetoimistoa, jotka palvelevat jäseniä kaikissa työsuhteeseen, työehtoihin, työttömyysturvaan ja jäsenyyteen liittyvissä asioissa. SEL:n aluetoimistot sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Tampereella, Lahdessa, Kuopiossa, Vaasassa ja Oulussa.


Kuvassa toimistonhoitaja Paula Mäki-Jussila ja aluesihteeri Markus Forslund SEL:n Pohjanmaan aluetoimistosta. Kuva: Johan Geisor