SEL:n nuoret vaikuttajat –koulutuksen haku auki 31.1.2019 asti

Haluatko vaikuttaa omiin työehtoihisi ja työoloihisi? Oletko kiinnostunut liiton toiminnasta? Jos vastasit kyllä ja olet alle 35-vuotias SEL:n jäsen, hae mukaan uuteen koulutukseen!

SEL järjestää nuorille liiton jäsenille reilun vuoden pituisen vaikuttajakoulutuksen, joka antaa sinulle valmiuksia toimia aktiivisena ammattiliiton toimijana omalla työpaikallasi, ammattiosastossasi sekä suomalaisessa yhteiskunnassa. Tavoitteena on vaikuttaja, liiton toimija ja kansalaisaktivisti, joka on valmis luottamustehtäviin ammattiyhdistysliikkeessä.

Koulutus koostuu neljästä lähiopetusjaksosta ja opintomatkasta:

14.–16.3.2019 Ay-liikkeen ja ammattiliiton toiminta, tehtävät ja tavoitteet
6.–8.6.2019 Poliittinen päätöksenteko, miten asioista Suomessa päätetään
26.–28.9.2019 Vaikuttaminen, verkostot sekä sosiaalinen ja perinteinen media
12.–14.12.2019 Kansainvälisyys, ajattele maailmanlaajuisesti, toimi paikallisesti
19.–22.3.2020 Opintomatka, jonka kohdemaa päätetään myöhemmin

Lähiopetusjaksot alkavat torstaisin kello 17 ja päättyvät lauantaisin kello 13. Lähiopetusjaksojen lisäksi osallistujat suorittavat välitehtäviä. Jos työnantajasi ei maksa sinulle lähiopetuspäivien ajalta palkkaa, SEL maksaa sinulle kurssiapurahan. Koulutukseen osallistuminen on maksutonta, SEL kustantaa myös osallistujien matkakulut sekä majoituksen ja ruokailut lähiopetuspäiviltä.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 31.1.2019 sähköpostilla osoitteeseen minttu.sillanpaa@selry.fi. Kerro viestissä nimesi, syntymäaikasi ja työpaikkasi sekä lyhyesti, miksi haluat osallistua SEL:n nuoret vaikuttajat –koulutukseen.

SEL:n nuoret vaikuttajat –koulutus Facebookissa

Liitteet