SEL:n nuoret kesäduunarit ja opiskelijat suunnistavat Tammerfesteille

SEL:n nuoret ja opiskelijat suunnistavat rastikierroksen kautta Tammerfesteille lauantaina 23.7.2022. Mukaan kannattaa ilmoittautua nopeasti, sillä paikkoja on rajoitetusti.

SEL:n nuoret suunnistavat Tammerfesteille lauantaina 23.7.2022. Ohjelma alkaa kello 12 Tampereen Eteläpuistossa, jossa ensin selvitetään SEL:n nuorten omalla rastikierroksella, miksi liitossa on hyvä olla. Kaikki rastit suorittamalla lunastat ilmaisen lippusi lauantaiksi Tammerfesteille, jossa esiintyvät Popeda, Anna Puu, Pyhimys, Erika Vikman, Anssi Kela, Mariska ja Uniklubi.

Voit osallistua tapahtumaan, jos olet alle 35-vuotias SEL:n jäsen tai SEL:n opiskelijajäsen. Voit olla tällä hetkellä töissä, työtön tai päätoiminen opiskelija.

Tammerfest-lipun lisäksi SEL korvaa matkakulusi kotoasi Tampereelle halvimman kulkuneuvon mukaan kuittia vastaan. Mukaan mahtuu vain 30 ensimmäiseksi ilmoittautunutta! Toimi siis nopeasti ja varaa paikkasi 30.6.2022 mennessä tästä linkistä.


Kysy lisää tapahtumasta, SEL:n nuorten toiminnasta tai liiton jäsenyydestä: Chau Nguyen, p./whatsapp 045 7881 7611, chau.nguyen@selry.fi.

Päivitetty uutista 20.6.2022: Tapahtumaan voivat nyt osallistua kaikki alle 35-vuotiaat SEL:n jäsenet, eivät ainoastaan kesätyöntekijät ja opiskelijajäsenet.