SEL:n Koivikkorannan mökkeihin tehty paljon varauksia kesäksi

SEL:n jäsenten oman kesäpaikan Koivikkorannan mökit ovat olleet hyvin kysyttyjä tänä kesänä. Peruutuspaikkoja kannattaa silti aina kysellä.

Kangasniemellä, Lääminki-järven rannalla sijaitsevan Koivikkorannan mökit ovat kaikki jo varattu kesäkuussa ja heinäkuussa muuten, paitsi yksi mökki on vielä vapaana 2.–4.7.2021 ja 25.7.–1.8.2021. Elokuussa ja syyskuussa on vielä hyvin mökkejä vapaana.

Koivikkorannan asuntoauto- ja asuntovaunupaikoille ei oteta etukäteen varauksia, mutta tähän asti niille tulijoille on aina löytynyt alueelta tilaa. Paikkatilannetta voi kysyä etukäteen numerosta 040 722 1182.

Tutustu Koivikkorantaan ja edullisiin jäsenetuhintoihisi osoitteessa www.selry.fi/koivikkoranta ja tee varaus tai kysy peruutuspaikkoja numerosta 040 722 1182. Monet SEL:n ammattiosastot tukevat jäsentensä lomailua Koivikkorannassa, jolloin saat alennusta jo valmiiksi edullisista hinnoista. Kysy lisää omasta ammattiosastostasi.

Jos olet Facebookissa, liity myös Koivikkorannan omaan Facebook-ryhmään, jossa kysellään ja keskustellaan Koivikkorannasta, jaetaan kuvia ja tunnelmia, annetaan palautetta ja kehittämisideoita sekä kerrotaan vinkkejä. Facebook-ryhmään voivat liittyä kaikki Koivikkorannan ystävät, vanhat ja tulevat lomailijat osoitteessa SEL:n Koivikkoranta. Muistathan, että varauksia ja peruutuksia voi tehdä vain puhelimitse numerossa 040 722 1182.