SEL:n Koivikkorannan mökkeihin tehty paljon varauksia kesäksi

SEL:n jäsenten oman kesäpaikan Koivikkorannan mökit ovat olleet hyvin kysyttyjä tänä kesänä. Peruutuspaikkoja kannattaa silti aina kysellä.

Kangasniemellä, Lääminki-järven rannalla sijaitsevan Koivikkorannan mökit ovat kaikki jo varattu kesäkuussa ja heinäkuussa muuten, paitsi yksi mökki on vielä vapaana 2.-4.7.2021 ja 25.7.-1.8.2021. Elokuussa ja syyskuussa on vielä hyvin mökkejä vapaana.

Koivikkorannan asuntoauto- ja asuntovaunupaikoille ei oteta etukäteen varauksia, mutta tähän asti niille tulijoille on aina löytynyt alueelta tilaa. Paikkatilannetta voi kysyä etukäteen numerosta 040 722 1182.

Tutustu Koivikkorantaan ja edullisiin jäsenetuhintoihisi osoitteessa www.selry.fi/koivikkoranta ja tee varaus tai kysy peruutuspaikkoja numerosta 040 722 1182. Monet SEL:n ammattiosastot tukevat jäsentensä lomailua Koivikkorannassa, jolloin saat alennusta jo valmiiksi edullisista hinnoista. Kysy lisää omasta ammattiosastostasi.

Jos olet Facebookissa, liity myös Koivikkorannan omaan Facebook-ryhmään, jossa kysellään ja keskustellaan Koivikkorannasta, jaetaan kuvia ja tunnelmia, annetaan palautetta ja kehittämisideoita sekä kerrotaan vinkkejä. Facebook-ryhmään voivat liittyä kaikki Koivikkorannan ystävät, vanhat ja tulevat lomailijat osoitteessa SEL:n Koivikkoranta. Muistathan, että varauksia ja peruutuksia voi tehdä vain puhelimitse numerossa 040 722 1182.