SEL:n kesäpaikkaan Koivikkorantaan ehtii vielä tänä kesänä lomailemaan

SEL:n kesäpaikassa Koivikkorannassa on elokuussa vielä jonkin verran tilaa ja syyskuussa hyvin tilaa. Kesä- ja heinäkuussa mökit menivät kuin kuumille kiville ja Koivikkorannassa on ollut tänä kesänä ennätystäyttä.

Kangasniemellä, Lääminki-järven rannalla sijaitsevan Koivikkorannan mökit ovat SEL:n jäsenten käytössä tänä vuonna 19.9.2021 saakka. Elokuussa on vielä jonkin verran tilaa ja syyskuussa on vielä hyvin mökkejä vapaana. Ehdit siis hyvin lomailemaan Koivikkorannassa vielä tänä vuonna.

Tutustu Koivikkorantaan ja edullisiin jäsenetuhintoihisi osoitteessa www.selry.fi/koivikkoranta ja tee varaus numerosta 040 722 1182. Monet SEL:n ammattiosastot tukevat jäsentensä lomailua Koivikkorannassa, jolloin saat alennusta jo valmiiksi edullisista hinnoista. Kysy lisää omasta ammattiosastostasi.

Koivikkorannan asuntoauto- ja asuntovaunupaikoille ei oteta etukäteen varauksia, mutta tähän asti niille tulijoille on aina löytynyt alueelta tilaa. Paikkatilannetta voi tiedustella etukäteen numerosta 040 722 1182.

Jos olet Facebookissa, liity myös Koivikkorannan omaan Facebook-ryhmään, jossa kysellään ja keskustellaan Koivikkorannasta, jaetaan kuvia ja tunnelmia, annetaan palautetta ja kehittämisideoita sekä kerrotaan vinkkejä. Facebook-ryhmään voivat liittyä kaikki Koivikkorannan ystävät, vanhat ja tulevat lomailijat osoitteessa SEL:n Koivikkoranta. Muistathan, että varauksia ja peruutuksia voi tehdä vain puhelimitse numerosta 040 722 1182.