SEL:n kesäfestareilla esiintyvät Oku Luukkainen, Olli Halonen, PAM! feat. ELLA ja Kyydit

SEL:n kesäfestareita vietetään lauantaina 26.8.2023 kello 16–22 Hämeenlinnassa Linnanpuistossa.

SEL:n kesäfestareilla lauantaina 26.8.2023 kello 16–22 Linnanpuistossa Hämeenlinnassa esiintyvät Oku Luukkainen, Olli Halonen, PAM! feat. ELLA ja Kyydit.

Festarilippu on SEL:n jäsenelle ilmainen. Lisäksi voit varata yhden lipun ilmaiseksi seuralaisellesi, jonka ei tarvitse olla SEL:n jäsen. Festarit ovat K18-tapahtuma.

Voit varata festarilippusi ja majoituksesi osoitteesta www.selry.fi/kesafestarit.

Kun varaat festarilippusi, voit samalla ilmoittautua mukaan hauskaan linnasuunnistukseen tai Linnanpuiston aktiviteetteihin, joihin voit osallistua ilmaiseksi ennen kesäfestareiden alkua lauantaina kello 15.30. Vaihtoehtoina ovat linnasuunnistuksen (1–5 hengen joukkue) lisäksi yksilölajit mökkitikka ja rantaonginta sekä joukkuelajit mölkky (2 hengen joukkue), petanque (2 hengen joukkue) ja köydenveto (3 hengen joukkue).

Tutustu majoitusvaihtoehtoihin osoitteessa www.selry.fi/kesafestarit. Ennen kuin varaat majoituksen itse, tarkistathan, onko ammattiosastosi tehnyt jo ryhmävarauksen. Osa ammattiosastoista tukee jäsentensä osallistumista SEL:n kesäfestareille järjestämällä yhteiskuljetuksen tai korvaamalla matka- tai majoituskuluja. Seuraa oman ammattiosastosi tiedotusta. Jos ammattiosastosi järjestää ryhmämatkan festareille, varaa lippusi, matkasi ja majoituksesi ammattiosastosi ohjeiden mukaisesti.

SEL:n kesäfestareiden virallisilla etkoilla perjantaina 25.8.2023 kello 19–22 Bar Skogsterissa Hämeenlinnassa esiintyy trubaduuri Eeli Hallikainen.


SEL:n kesäfestareille voivat varata lippuja vain SEL:n jäsenet. Jos olet elintarvikealalla töissä, mutta et ole vielä SEL:n jäsen, liity jäseneksi nyt.