SEL:n jäsenristeilyn myynti päättyy loppiaisena, Happoradio korvaa Anssi Kelan

SEL:n suuri jäsenristeily sai uuden esiintyjän, kun rockyhtye Happoradio korvaa keikkansa Emma-gaalan takia peruuttaneen Anssi Kelan. Risteilyllä esiintyvät myös Radio Novan Retroperjantaista tuttu ysäri-DJ Oku Luukkainen ja muun muassa Kumman kaa -ohjelmaa tähdittänyt näyttelijä ja stand up -koomikko Heli Sutela.

Risteilyväkeä Silja Europalla 2.-3.2.2019 viihdyttävät myös rokin ja popin klassikoita soittava Phil Harmonic Band sekä Improvisaatioteatteri Neljäs Seinä. Selliläisetkin pääsevät lavalle laulamaan, sillä jäsenristeilyllä ratkaistaan SEL:n karaokemestaruus. Luvassa on myös humppatanssit, pubivisa, bingo, pokeriturnaus ja paljon muuta kivaa ohjelmaa kuten Varasto 2 –elokuva ja nuorille oma Jahti-seikkailupeli. Sunnuntaina aamupäivällä voi käydä maissa Tallinnassa.

Jäsenristeilylle on tehty jo yli 1500 varausta.

– Saavutimme tavoitteemme ja meitä on lähdössä jäsenristeilylle hienon iso porukka. Ja vielä mahtuu lisääkin väkeä, mutta kannattaa toimia nopeasti, sillä risteilyn myynti päättyy loppiaisena, SEL:n järjestöpäällikkö Pekka Närhinen kertoo.

Monet ammattiosastot järjestävät jäsenristeilylle maksuttoman yhteiskuljetuksen ja palauttavat osan risteilyn hinnasta jäsenilleen. Osa osastoista korvaa jopa kokonaan tai lähes kokonaan jäsentensä osallistumisen. Kaikkien kannattaa huomioida, että risteilyn hintaan sisältyy hyttipaikan ja ohjelman lisäksi buffet-illallinen ruokajuomineen. Meriaamiaisen ja buffet-lounaan ruokajuomineen voi ostaa erikseen.

Risteilyltä on vapautunut myyntiin DeLuxe-hyttejä. Oman hyttiluokan voi korottaa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen risteily@selry.fi tai soittamalla jäsenristeilyn numeroon 09 4246 1280 ja maksamalla hyttiluokkien hinnan erotuksen.

Myös uusien, 1.2.2018 jälkeen liittyneiden jäsenten maksuttomia paikkoja on vielä jäljellä.


SEL:n jäsenristeilyn hinnat, ammattiosastojen tuet ja varaukset viimeistään 6.1.2019 mennessä: www.selry.fi/risteily