SEL:n jäsenristeilylle lähtee viihtymään lähes 1700 jäsentä

SEL:n suurelle jäsenristeilylle viikonlopuksi Silja Europalle on lähdössä lähes 1700 jäsentä, joten SEL:n porukka on koolla isompana kuin koskaan viimeisen kymmenen vuoden aikana. Viime vuonna liittyneitä uusia jäseniä joukossa on noin sata.

– On hienoa lähteä risteilemään näin suurella joukolla. Ammattiosastot ja työpaikkojen luottamushenkilöt ovat tehneet ison työn jäsenristeilyn markkinoinnissa jäsenille, SEL:n järjestöpäällikkö Pekka Närhinen sanoo.

Selliläisille on luvassa kovatasoinen kattaus ohjelmaa 22 tunnin risteilyn ajan. Lauantain kohokohtia ovat muun muassa stand up -koomikko Heli Sutelan, Happoradion ja DJ Oku Luukkaisen keikat. Nuorille on luvassa oma Jahti-seikkailupeli, ja sinkut voivat suunnata pikatreffeille.

SEL:n karaokemestaruus ratkaistaan sunnuntaina päätöstilaisuudessa nähtävässä finaalissa. Sitä ennen voi käydä rentoutumassa vaikka Varasto 2 -elokuvaa katsellen, pyörähtää ostoksilla Tallinnassa, osallistua pubivisaan tai pelailla pelejä SEL:n sankariareenalla.

Osallistujilta kerätään palautetta soittamalla risteilyn jälkeen keskiviikkona kaikille niille, jotka ovat ilmoittaneet puhelinnumeronsa varauksen yhteydessä. Palautetta voi antaa myös osoitteessa www.selry.fi/risteily.

– Toivottavasti kaikki viihtyvät risteilyllä hyvän ohjelman ja seuran parissa, Pekka Närhinen toivoo.


SEL:n suuren jäsenristeilyn ohjelma 2.-3.2.2019

Katso kuvia SEL:n suurelta jäsenristeilyltä