SEL:n jäsenristeilylle lähtee viihtymään 1100 selliläistä

SEL:n suuri jäsenristeily kokoaa ensi viikonloppuna 1100 jäsentä juhlimaan ja nostattamaan tes-neuvotteluissakin tarvittavaa selliläistä yhteishenkeä.

SEL:n suuri jäsenristeily valtaa ensi viikonloppuna 28.–29.1.2023 TallinkSiljan Baltic Princessin, joka lähtee Turusta Kapellskäriin lauantaina kello 18.30 ja on takaisin Turussa sunnuntaina kello 16.30.

Merellä selliläisiä viihdyttävät musiikillaan Dingo, DJ Oku Luukkainen, Eeli Hallikainen, bilebändi Beatwave, trubaduuri Olli Alexander, tanssiyhtye Markku Ketola Trio sekä pianisti Dimitrius.

Jäsenristeilyn ohjelmassa on muun muassa pikatreffit, nuorten miitti, bingo, pubivisa, pokeriturnaus ja SEL:n tes-työpaja. Laivalla ratkaistaan myös SEL:n karaokemestaruus. Katso koko risteilyohjelma täältä.

Tulossa on varmasti ikimuistoinen reissu, sillä mukaan lähtee 1100 selliläistä eri puolilta Suomea.

– On hienoa, että pääsemme kokoontumaan näin isolla porukalla ja nostattamaan selliläistä yhteishenkeä, jota tarvitsemme parhaillaan käynnissä olevissa tes-neuvotteluissakin, SEL:n järjestöpäällikkö Pekka Närhinen sanoo.

Edulliset jäsenristeilyhinnat sisältävät hyttipaikan lisäksi buffet-illallisen ruokajuomineen. Meriaamiaisen voi halutessaan ostaa erikseen. Jäsenristeilyn hinnat sekä oman ammattiosastosi tuen, joka vähennetään hinnasta, löydät osoitteesta www.selry.fi/risteily.

Risteilyllä ei ole mahdollisuutta nousta maihin Ruotsissa. Suomen ja muiden Pohjoismaiden kansalaiset eivät tarvitse risteilylle passia, mutta henkilöllisyys on todistettava esimerkiksi ajokortilla. Muiden maiden kansalaiset tarvitsevat passin tai kuvallisen henkilökortin ja mahdollisesti viisumin. Lue lisää matkustusasiakirjoista täältä.


Katso SEL:n jäsenristeilyn hinnat, ammattiosastosi tuki ja varaa paikkasi: www.selry.fi/risteily